TWIN AIR Esőtakaró Szűrőhöz KTM 154116RC

Gyártó:
Cikkszám:
986577
Gyári cikkszám:
154116RC

5299.999941

4173.2283

5 300 Ft

Nettó: 4 173 Ft

TWIN AIR Esőtakaró Szűrőhöz KTM 154116RC

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR Esőtakaró Szűrőhöz KTM 154116RC

A TWIN AIR Esőtakaró a szűrő optimális védelmére szolgál nedves és sáros környezetben. Ez a takaró kifejezetten a KTM 154116RC modellhez készült, biztosítva a tökéletes illeszkedést és hatékonyságot. A motorkerékpár-szűrők szakértőjeként ismert TWIN AIR termékei hosszú élettartamot és maximális teljesítményt nyújtanak, így ez az esőtakaró sem kivétel.

Kiváló védelem: A TWIN AIR Esőtakaró magas minőségű vízálló anyagból készült, mely hatékonyan védi a szűrőt a víztől, sártól és egyéb szennyeződésektől. Ez a speciális anyag nem csak a nedvességet tartja távol, hanem a levegő áramlását sem gátolja, biztosítva a motorerő maximális kihasználását.

Egyszerű felszerelés: Az esőtakaró felhelyezése egyszerű és gyors. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a KTM 154116RC modell szűrőjéhez, így nem szükséges semmilyen különleges szerszám vagy szakértelem a felszereléshez. Csak húzza rá a szűrőre, és már készen is áll a kihívásokkal teli útviszonyokhoz.

Hosszabb élettartam: A rendszeres karbantartás és a megfelelő védelem jelentősen meghosszabbíthatja a szűrő élettartamát. A TWIN AIR Esőtakaró segít megelőzni a szűrő idő előtti elhasználódását, így kevesebbet kell cserélni, és csökkentheti a karbantartási költségeket.

Hiteles minőség: A TWIN AIR több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motorkerékpár-szűrők és kiegészítők gyártásában. Termékeik megbízhatósága és teljesítménye világszerte ismert, és ez az esőtakaró is a vállalat magas minőségi követelményeinek felel meg.

Ideális kiegészítő: Ha rendszeresen motorkerékpározik változékony időjárási körülmények között, a TWIN AIR Esőtakaró nélkülözhetetlen kiegészítő. Védi a motor légszűrőjét a külső behatásoktól, ezzel biztosítva a motor optimális működését és teljesítményét.

Összességében a TWIN AIR Esőtakaró szűrőhöz KTM 154116RC egy kivételes termék, amely minden motoros számára ideális választás, akik szeretnék megvédeni motorkerékpárjuk légszűrőjét a nedves és sáros útviszonyok közepette. A termék kifejezetten a KTM 154116RC modellhez készült, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és maximális hatékonyságot.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
KAYABA teleszkóp villa olaj 1 liter (01M) KAYABA teleszkóp villa olaj 1 liter (01M)

10 100 Ft

Utoljára megtekintett