MOOSE RACING Légszűrő AIR-BRUTE FORCE 3-40-14

Gyártó:
Cikkszám:
993266
Gyári cikkszám:
3-40-14

7699.999967

6062.9921

7 700 Ft

Nettó: 6 063 Ft

MOOSE RACING Légszűrő AIR-BRUTE FORCE 3-40-14

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING Légszűrő AIR-BRUTE FORCE 3-40-14

Fedezze fel a MOOSE RACING lenyűgöző termékét, az AIR-BRUTE FORCE 3-40-14 légszűrőt, amely a motorosok számára páratlan teljesítményt és megbízhatóságot kínál. Ez a légszűrő kifejezetten magas követelményeknek megfelelően készült, hogy a motorja mindig a lehető legjobb állapotban maradhasson. Ha fontos Önnek a motorja kiváló működése és a tartós alkatrészek használata, akkor ez a termék ideális választás lehet.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Magas szintű szűrési technológia: A MOOSE RACING AIR-BRUTE FORCE 3-40-14 légszűrő különleges szűrőanyagának köszönhetően kiemelkedően hatékonyan szűri ki a porszemeket és a szennyeződéseket, ezzel biztosítva a motor tiszta levegőellátását.
  • Kiváló tartósság: Az anyagok magas minősége és az átgondolt tervezés garantálják, hogy ez a szűrő hosszú élettartamú legyen, még a legkeményebb körülmények között is.
  • Könnyű karbantartás: A légszűrő tervezése lehetővé teszi az egyszerű tisztítást és újrahasználatot, így időt és pénzt takaríthat meg a karbantartási folyamatok során.
  • Kompatibilitás: Az AIR-BRUTE FORCE 3-40-14 kifejezetten azoknak a motoroknak lett tervezve, amelyeknél kiemelt fontosságú a megbízható és hatékony légszűrés.

Miért válassza a MOOSE RACING légszűrőt?

A Moose Racing már évtizedek óta ismert a motoros iparban, és termékei minden esetben megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az AIR-BRUTE FORCE 3-40-14 légszűrő sem kivétel, hiszen a kiváló minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamatok garantálják a tökéletes illeszkedést és megbízható működést. Ha fontos Önnek a motorjának teljesítménye és megbízhatósága, akkor a Moose Racing termékeiben nem fog csalódni.

Hogyan szerelje be?

A MOOSE RACING AIR-BRUTE FORCE 3-40-14 légszűrő beépítése rendkívül egyszerű, és nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Vegye ki a régi légszűrőt a motorból.
  2. Tisztítsa meg a szűrőházat és az azt körülvevő területet.
  3. Helyezze be az új MOOSE RACING légszűrőt a megfelelő helyére.
  4. Biztosítsa, hogy a szűrő teljes mértékben illeszkedik, majd zárja vissza a szűrőházat.
  5. Indítsa be a motort, és ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e.

Ezekkel az egyszerű lépésekkel biztos lehet benne, hogy a motorja mindig a legjobb teljesítményt nyújtja majd, miközben a Moose Racing légszűrője megóvja a szennyeződésektől.

Összegzés

Összefoglalva, a MOOSE RACING AIR-BRUTE FORCE 3-40-14 légszűrő kivételes minőségű és megbízhatóságú termék, amelyet kifejezetten a motorosok számára terveztek. A kiváló szűrési képessége, tartóssága és a könnyű karbantartás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a motorja mindig a legjobb állapotban legyen. Ha szeretné megtapasztalni a Moose Racing légszűrők előnyeit, ne habozzon és rendelje meg most webshopunkban!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges