K & N OE Csere Nagy Átfolyású Légszűrő™ YAM XT660R/X YA-6604

Gyártó:
Cikkszám:
987490
Gyári cikkszám:
YA-6604

29799.999963

23464.5669

29 800 Ft

Nettó: 23 465 Ft

K & N OE Csere Nagy Átfolyású Légszűrő™ YAM XT660R/X YA-6604

Érdeklődjön
Rendelhető

Termék Leírása

A K & N OE Csere Nagy Átfolyású Légszűrő™ YAM XT660R/X YA-6604 egy kiváló minőségű légszűrő, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a Yamaha XT660R és XT660X motorok specifikus igényeinek. Ez a csúcsminőségű légszűrő a K+N márka híres technológiáját alkalmazza, amely biztosítja a tökéletes légáramlást és a motoros teljesítményének optimalizálását.

A K & N OE Csere Légszűrő különösen azoknak a motorosoknak ajánlott, akik nagy hangsúlyt fektetnek a járművük teljesítményére és megbízhatóságára. A nagyteljesítményű, többszörösen mosható és újrafelhasználható anyagokból készült légszűrő jelentősen növeli a motor légáramlását, így a robbanómotor hatékonyabban működik.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Kiváló légáramlás: Az optimalizált légáramlás növeli a motor teljesítményét és reakcióidejét.
  • Újrafelhasználható és mosható: A K & N légszűrők könnyen tisztíthatók és újrafelhasználhatók, így hosszú távon jelentős költségmegtakarítást biztosítanak.
  • Tartósság: Az erős és tartós anyagok garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
  • Könnyű beszerelés: A szűrő egyszerűen beszerelhető a Yamaha XT660R/X modelljeibe anélkül, hogy további módosításokra lenne szükség.

Miért válassza a K & N OE Csere Nagy Átfolyású Légszűrőt?

A K & N márka több évtizedes szakértelmére és innovációira építve tervezett légszűrői a legmagasabb szabványoknak felelnek meg. A K & N OE Csere Nagy Átfolyású Légszűrő™ YAM XT660R/X YA-6604 nem csak a motor teljesítményét növeli, hanem hozzájárul a motor jobb védelméhez is. A szűrő hatékonyan kiszűri a káros szennyeződéseket és részecskéket, így a motor hosszabb ideig kifogástalan állapotban marad.

Kompatibilitás

Ez a légszűrő kifejezetten a következő Yamaha modellekhez készült:

  • Yamaha XT660R
  • Yamaha XT660X

Rendelés és Szállítás

A termék rendeléséhez látogasson el webshopunkba, ahol egyszerűen hozzáadhatja a kosarához és pár kattintással megrendelheti. Gyors és biztonságos szállítást biztosítunk, hogy mihamarabb élvezhesse a K & N légszűrő előnyeit.

Továbbá:

  • Versenyképes árak
  • Kiváló ügyfélszolgálat
  • Garancia

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy motorját a legjobban gondozza! Szerezze be nálunk a K & N OE Csere Nagy Átfolyású Légszűrő™ YAM XT660R/X YA-6604 terméket még ma!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges