X-GRIP X-TREME Gumiabroncs karok készlet XG-1671

Gyártó:
Cikkszám:
970511
Gyári cikkszám:
XG-1671

34499.999961

27165.3543

34 500 Ft

Nettó: 27 165 Ft

X-GRIP X-TREME Gumiabroncs karok készlet XG-1671

Rendelhető
Rendelhető

A X-GRIP X-TREME Gumiabroncs karok készlet XG-1671 az Ön tökéletes megoldása, ha gyors és hatékony gumiabroncs-cserét szeretne végrehajtani motorkerékpárján. Ez a professzionális gumiabroncs karok készlet kifejezetten motorkerékpárok gumicseréjéhez készült, és rendkívül tartós, hosszú élettartamú anyagokból készült, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Tartós anyagok: A karok prémium minőségű acélból készültek, amely biztosítja a kiváló élettartamot és ellenállást a kopásnak.
  • Ergonomikus kialakítás: Az X-TREME gumiabroncs karok ergonomikusan tervezettek, hogy kényelmesebb és egyszerűbb legyen a használatuk, még a legnehezebb körülmények között is.
  • Nagyobb erőátvitel: Az eszközök precíziós kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és hatékony erőátvitelt, amely megkönnyíti a gumiabroncsok fel- és leszerelését.
  • Könnyű hordozhatóság: A készlet könnyen tárolható és szállítható, így bármikor magával viheti a motoros túrákra is.

Az X-GRIP márka évek óta híres a megbízhatóságáról és a kiváló minőségéről a motoros alkatrészek piacán. A gumiabroncs-karok készlet különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik rendszeresen végzik a gumiabroncsok cseréjét, és szeretnék biztosítani, hogy a folyamat gyors és problémamentes legyen.

Miért válassza az X-GRIP X-TREME Gumiabroncs karok készletet?

A gumiabroncs-csere nehéz és időigényes feladat lehet, ha nem a megfelelő eszközöket használja. Az X-GRIP X-TREME Gumiabroncs karok készlet XG-1671 segítségével minimalizálhatja a sérülés és a fáradtság kockázatát, miközben optimalizálja a teljesítményt és az idő hatékonyságát.

Az X-GRIP X-TREME Gumiabroncs karok készlet XG-1671 tökéletes választás minden motoros számára, akik a legjobbat keresik a gumiabroncs-csere során. Kiváló minőségű anyagokból készült, ergonomikus kialakítással, és nagyobb erőáttétellel rendelkezik, így könnyedén és biztonságosan használható minden alkalommal.

Ne habozzon, tegyen szert az X-GRIP X-TREME Gumiabroncs karok készlet XG-1671-re még ma a Motoralkatrész Webshopunkban, és tapasztalja meg a különbséget. Ez a termék több, mint egy eszköz – ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden motoros számára.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták