X-GRIP Rabaconda Gumiabroncs szerelőállvány 10'' - 17'' abroncsokhoz zöld, ezüst XG-2669

Gyártó:
Cikkszám:
994465
Gyári cikkszám:
XG-2669

185499.999967

146062.9921

185 500 Ft

Nettó: 146 063 Ft

X-GRIP Rabaconda Gumiabroncs szerelőállvány 10'' - 17'' abroncsokhoz zöld, ezüst XG-2669

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Rabaconda Gumiabroncs szerelőállvány 10'' - 17'' abroncsokhoz zöld, ezüst XG-2669

Ha komolyan veszed a motorozást, akkor tudod, hogy a kiváló teljesítmény a gumiabroncsokon múlik. Az X-GRIP Rabaconda gumiabroncs szerelőállvány az ideális eszköz ahhoz, hogy a motorod gumiabroncsait gyorsan és hatékonyan szerelhesd. A 10'' - 17'' méretű abroncsokhoz kialakított szerelőállvány zöld és ezüst kivitelben érhető el, amely mind funkcionalitásban, mind ergonómiában kimagasló teljesítményt nyújt.

Kulcsfontosságú jellemzők

  • Univerzális méret: A szerelőállvány kompatibilis a legtöbb 10'' - 17'' méretű gumiabronccsal.
  • Ergonomikus kialakítás: Az állvány lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos munkavégzést, megkönnyítve a gumiabroncsok cseréjét.
  • Tartós anyagok: Az X-GRIP csak a legjobb minőségű anyagokat használja, így az állvány hosszú éveken át társad lehet a motorozás világában.
  • Könnyű összeszerelés: Az állvány könnyen összeszerelhető, így nem kell sok időt töltened a beüzemeléssel.
  • Hordozhatóság: Kompakt kialakításának köszönhetően az állvány könnyen szállítható, így bárhol és bármikor használhatod.

Miért válaszd az X-GRIP Rabaconda gumiabroncs szerelőállványt?

Az X-GRIP Rabaconda gumiabroncs szerelőállvány nemcsak egy eszköz, hanem partnere is lesz abban, hogy a motorod gumiabroncsai mindig kifogástalan állapotban legyenek. Az X-GRIP márka elismert a motorosok körében, és hű társad lehet minden motoros kalandban. A gumiabroncsok cseréje nemcsak gyorsabbá, hanem sokkal élvezetesebbé is válik ezzel az állvánnyal. Időt és energiát takaríthatsz meg, miközben biztosíthatod, hogy a motorod teljesítménye mindig a maximumon legyen.

Összegzés

Az X-GRIP Rabaconda gumiabroncs szerelőállvány egy elengedhetetlen eszköz minden motor rajongó számára. Ergonomikus kialakítása, tartóssága és könnyű kezelhetősége miatt a legjobb választás lehet. Akár versenypályán, akár hétköznapi használat során, ez az állvány megkönnyíti és felgyorsítja a gumiabroncsok cseréjét.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges