SCAR Légszelep Húzó És Légszelep Mag Eltávolító AVPCR

Gyártó:
Cikkszám:
981007

6200.000046

4881.8898

6 200 Ft

Nettó: 4 882 Ft

SCAR Légszelep Húzó És Légszelep Mag Eltávolító AVPCR

Rendelhető
Rendelhető

A SCAR Légszelep Húzó És Légszelep Mag Eltávolító AVPCR egy elengedhetetlen eszköz minden motoros számára, különösen ha kerékszerelésről van szó. Ez a professzionális minőségű szerszám kifejezetten úgy lett tervezve, hogy könnyedén és hatékonyan tudd eltávolítani és beszerelni a gumiabroncsok és belsők légszelep magját. Kiváló megoldás mind az otthoni szerelők, mind pedig a műhelytulajdonosok számára, akik gyors és megbízható megoldást keresnek.

A termék egyik legfontosabb előnye, hogy többfunkciós használatra alkalmas. Az eszköz integrált légszelep húzója lehetővé teszi a gyors és egyszerű kezelését a szelepeknek, míg a szelep mag eltávolító része precíz munkavégzést tesz lehetővé, ezáltal megkönnyítve a karbantartási folyamatokat. A SCAR Légszelep Húzó És Légszelep Mag Eltávolító AVPCR rendkívül tartós és megbízható, ami hosszú élettartamot és kevesebb meghibásodást garantál.

Ezen eszköz segítségével jelentősen csökkentheted a kerekszereléshez szükséges időt és erőfeszítést. A szerszám ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy a kézreálló, és kényelmes legyen a használat, még hosszabb ideig tartó munkavégzés alatt is. Ez különösen fontos, amikor például terepmotorozás után szükséges az esetleges légszelepek ellenőrzése és cseréje.

A SCAR márka már régóta ismert és elismert az autó- és motorkerékpár alkatrészek és szerszámok gyártásában. Az általuk készített termékek mind magas minőséget, mind pedig tartósságot képviselnek. A SCAR Légszelep Húzó És Légszelep Mag Eltávolító AVPCR sem kivétel: a prémium anyagok felhasználása, valamint a gondos tervezés és gyártás garantálják a hibátlan működést.

Ha tehát egy megbízható és hatékony légszelep húzót és szelep mag eltávolítót keresel, a SCAR Air Valve Puller And Air Valve Core Removal AVPCR tökéletes választás. Ez az eszköz nem csupán időt és energiát spórol meg, hanem növeli a pontos és precíz munkavégzést is, amely elengedhetetlen egy profi műhely működésében vagy épp egy lelkes hazai szerelő számára.

Mindezek mellett, ne feledkezz meg arról sem, hogy a szerszám használata jelentősen hozzájárul a motorkerékpár kerekeinek biztonságos műszaki állapotában tartásához. Rendszeres karbantartással és a megfelelő eszközök használatával megelőzheted a váratlan meghibásodásokat és baleseteket, ezáltal hosszabb élettartamot biztosítva motorkerékpárod számára.

Rendeld meg most a SCAR Légszelep Húzó És Légszelep Mag Eltávolító AVPCR-t a webshopunkon keresztül, és tapasztald meg a különbséget egy minőségi szerszám használatakor!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták