MOTION PRO KERÉKFELNI VÉDŐ KETTŐS KÉSZLET 08-0546

Gyártó:
Cikkszám:
882275
Gyári cikkszám:
08-0546

9299.999942

7322.8346

9 300 Ft

Nettó: 7 323 Ft

MOTION PRO KERÉKFELNI VÉDŐ KETTŐS KÉSZLET 08-0546

Érdeklődjön
Rendelhető

A MOTION PRO KERÉKFELNI VÉDŐ KETTŐS KÉSZLET 08-0546 egy kiváló minőségű termék, amelyet úgy terveztek, hogy megvédje a motorkerékpár kerekeinek felniét a szerelés közbeni sérülésektől. Ez a készlet különösen hasznos a motorkerékpár rajongók és szerelők számára, akik rendszeresen végeznek kerékszerelést vagy gumicserét. A MOTION PRO márka világszerte ismert és elismert a motoros közösségben, köszönhetően a tartós és megbízható termékeinek.

A MOTION PRO KERÉKFELNI VÉDŐ KETTŐS KÉSZLET 08-0546 két különálló védőt tartalmaz, amelyek rugalmas anyagból készültek, hogy biztosítsák a kerékfelnire való pontos illeszkedést. Ezek a védők megakadályozzák a felni karcolódását, horpadását vagy egyéb mechanikai sérüléseit, miközben a gumiabroncsot szereli fel vagy cseréli. A termék kiválóan alkalmas minden típusú motorkerékpárhoz, beleértve a sportmotorokat, túramotorokat és robogókat is.

Tulajdonságok és Előnyök

  • Anyag: Rugalmas, mégis tartós anyag, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek.
  • Könnyű használat: Egyszerűen felhelyezhető és levehető, ami jelentősen megkönnyíti a kerékszerelést.
  • Univerzális illeszkedés: Minden motorkerékpár típussal kompatibilis.
  • Védelem: Megakadályozza a kerékfelni karcolódását és egyéb sérüléseit.
  • Készlet: Kettős készlet, amely két darab kerékvédőt tartalmaz.
  • Gyártó: MOTION PRO, egy neves márka, amely a legjobb minőségű motoros szerszámokat és kiegészítőket kínálja.

Felhasználási Tippek

A MOTION PRO KERÉKFELNI VÉDŐ KETTŐS KÉSZLET 08-0546 használata egyszerű és intuitív. A védőket egyszerűen kell felhelyezni a kerékfelnire, mielőtt elkezdené a gumicserét vagy bármilyen egyéb kerékszerelő munkát. Győződjön meg róla, hogy a védők megfelelően illeszkednek, és stabilan tartják a felnit. A védők könnyedén eltávolíthatók és újra felhasználhatók, így hosszú távon is költséghatékony megoldást kínálnak.

A MOTION PRO KERÉKFELNI VÉDŐ KETTŐS KÉSZLET 08-0546 ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megőrizni motorkerékpárjuk kerekeinek esztétikai és szerkezeti épségét. A termék kiváló tartóssága és könnyű használhatósága miatt gyorsan a motoros közösség egyik kedvencévé válik.

Vásárlás és Szállítás

Webshopunkban egyszerűen és gyorsan megvásárolhatja ezt a kiváló minőségű kerékvédő készletet. A MOTORALKATRÉSZ > WEBSHOP > SZERSZÁMOK > KERÉKSZERELÉS kategóriában találja meg, a legjobb ár-érték arányban kínálva. Számunkra fontos, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, így gyors és megbízható szállítást biztosítunk az ország bármely pontjára.

Rendelje meg még ma a MOTION PRO KERÉKFELNI VÉDŐ KETTŐS KÉSZLET 08-0546-ot, és tapasztalja meg a MOTION PRO minőségét és megbízhatóságát!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták