AWORKX Szelepszerelő Szerszám AW-20156

Gyártó:
Cikkszám:
979315
Gyári cikkszám:
AW-20156

2025.65

1595.0000

2 026 Ft

Nettó: 1 595 Ft

AWORKX Szelepszerelő Szerszám AW-20156

Rendelhető
Rendelhető

AWORKX Szelepszerelő Szerszám AW-20156

Bemutatjuk az AWORKX legújabb, csúcskategóriás AW-20156 szelepszerelő szerszámát, amely elengedhetetlen eszköz minden motor- és kerékpáros szerelő számára. Ezt a szerszámot kifejezetten arra tervezték, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa a szelep szerelését, biztosítva a maximális pontosságot és hatékonyságot.

A szelep szerelése különösen kényes folyamat, amely nagy odafigyelést és precizitást igényel. Az AWORKX AW-20156 szelepszerelő szerszám segítségével ez a feladat egyszerűbbé válik, köszönhetően a robusztus kialakításnak és a prémium anyagoknak, amelyek hosszú élettartamot garantálnak. A szerszám ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely biztos és kényelmes fogást tesz lehetővé, minimalizálva a csúszás veszélyét.

Az AW-20156 modell a legmodernebb technológiával készült, melynek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a különböző szelep típusokhoz és méretekhez. Az alkalmazott anyagok ellenállnak a korróziónak és a kopásnak, így a szerszám hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt. Az AWORKX kiváló minőségű szelepszerelő szerszáma professzionális és hobbi szerelők egyaránt hasznos eszköze lehet, hiszen minden esetben gyors és hatékony munkavégzést biztosít.

Az AW-20156 szelepszerelő szerszám jellemzői:

  • Prémium minőségű anyagok - hosszú élettartam, korrózióálló és kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Ergonomikus dizájn - kényelmes és biztos fogás, amely megkönnyíti a használatot.
  • Rugalmasság és kompatibilitás - különböző szelep méretekhez és típusokhoz alkalmazható.

Miért válassza az AWORKX AW-20156 szelepszerelő szerszámot?

  1. Megbízhatóság - AWORKX elkötelezett a kiváló minőség biztosítása mellett, így Ön biztos lehet benne, hogy egy prémium terméket vásárol.
  2. Hatékonyság - A szerszám kialakítása révén gyorsabbá és könnyebbé válik a szelepszerelés, így időt és energiát takaríthat meg.
  3. Hosszú élettartam - Az alkalmazott anyagoknak köszönhetően a szerszám hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt.

A motoralkatrész webshopunkban különös figyelmet fordítunk arra, hogy csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóinknak. Az AWORKX AW-20156 szelepszerelő szerszám egy ilyen prémium termék, amely garantáltan kielégíti az Ön elvárásait. Ne habozzon, és szerezze be ezt a kiváló eszközt még ma!

Fedezze fel webshopunk széles kínálatát, ahol megtalálhatja a legújabb motoralkatrészeket, szerszámokat és motoros ruházatot. A Motoralkatrész > Webshop > Szerszámok > Kerékszerelés kategóriában az AW-20156 szelepszerelő szerszám a tökéletes választás mind a profi, mind a hobbi szerelők számára.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges