MOOSE RACING HARD-PARTS LÁNCVEZETŐ GÖRGŐ FEKETE 79-5001

Gyártó:
Cikkszám:
894808
Gyári cikkszám:
79-5001

9399.999996

7401.5748

9 400 Ft

Nettó: 7 402 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS LÁNCVEZETŐ GÖRGŐ FEKETE 79-5001

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS LÁNCVEZETŐ GÖRGŐ FEKETE 79-5001

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a kiváló minőségű motoralkatrészek és motoros felszerelések széles választéka található! Bemutatjuk a MOOSE RACING HARD-PARTS LÁNCVEZETŐ GÖRGŐ FEKETE 79-5001 terméket, amely kategóriájában a legjobbak közé tartozik.

Termékleírás

A MOOSE RACING HARD-PARTS LÁNCVEZETŐ GÖRGŐ a legjobb választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki hosszú távon szeretné megőrizni a lánc és a lánckerekek állapotát. Ez a fekete színű láncvezető görgő kiválóan alkalmas arra, hogy minimalizálja a lánc kopását és zaját, miközben biztosítja a zökkenőmentes és hatékony működést minden útviszony között.

Fő jellemzők

  • Kiváló minőségű anyagok: A görgő tartós, nagy szilárdságú műanyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és az intenzív használatnak.
  • Specifikus kialakítás: A termék úgy lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a megadott láncvezető rendszerbe, megkönnyítve a telepítést és a karbantartást.
  • Növeli a lánc élettartamát: Segít csökkenteni a láncot érő kopási hatásokat, ami hosszabb élettartamot és nagyobb teljesítményt eredményez.
  • Zajcsökkentés: Észrevehetően csökkenti a lánc által keltett zajt, amely különösen hasznos lehet hosszabb utak során.

Technikai részletek

  • Szín: Fekete
  • Modell: 79-5001
  • Gyártó: MOOSE

Alkalmazási terület

Ez a láncvezető görgő ideális választás mind a hobbi motorkerékpárosok, mind a profi versenyzők számára, akiknek fontos a megbízhatóság és a tartósság. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen használatba vehető, így szinte azonnal élvezheti a javított láncvezérlés előnyeit.

Telepítés és karbantartás

A telepítés egyszerű, köszönhetően az egyértelmű útmutatóknak és a precíz tervezésnek. Minden szükséges eszközt és tartozékot mellékelünk, hogy gyorsan fel tudja szerelni a görgőt. A rendszeres karbantartás egyszerű, és biztosítja a termék hosszú élettartamát.

Vásároljon most!

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy javítsa motorkerékpárja teljesítményét és megbízhatóságát. Rendelje meg most a MOOSE RACING HARD-PARTS LÁNCVEZETŐ GÖRGŐ FEKETE 79-5001 terméket, és élvezze a gondtalan motorozást!

Lépjen kapcsolatba velünk további információkért vagy segítség kéréséhez.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett