MOOSE RACING HARD-PARTS BEARING WHL REMOVAL KIT NC-6081

Gyártó:
Cikkszám:
921223
Gyári cikkszám:
NC-6081

70200.000062

55275.5906

70 200 Ft

Nettó: 55 276 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS BEARING WHL REMOVAL KIT NC-6081

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS BEARING WHL REMOVAL KIT NC-6081

A Moose Racing Hard-Parts Bearing Whl Removal Kit NC-6081 egy kiváló minőségű csapágykihúzó készlet, amelyet kifejezetten motoralkatrészek szakszerű és gyors eltávolítására terveztek. Ez a termék ideális választás minden motorbicikli szerelő műhely számára.

A készlet tartalmaz mindent, ami szükséges a csapágyak biztonságos és hatékony eltávolításához, kerülve ezzel a csapágyak vagy a kerékagy sérülését. Az NC-6081 modell kifejezetten a motoros közösség igényeinek megfelelően lett kialakítva, és nagy népszerűségnek örvend a szakmában. Ezen felül a Moose Racing márkanév már önmagában is garanciát jelent a minőségre és a megbízhatóságra.

Főbb jellemzők:

  • Professzionális minőségű anyagokból készült, tartós és hosszan tartó használatra tervezve
  • Könnyen használható és ergonomikus kialakítás
  • Kompakt méret, ami könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé
  • Speciális kialakítás, amely minimalizálja a csapágyak és a kerékagy károsodásának kockázatát
  • Széles körben alkalmazható különböző típusú motorokhoz

A használat előnyei:

A Moose Racing Hard-Parts Bearing Whl Removal Kit NC-6081 használata lehetővé teszi a motor szerelők számára, hogy gyorsan és hatékonyan végezzék el a csapágyak eltávolítását, jelentősen csökkentve a szerelésre fordított időt és erőfeszítést. Az ergonomikus kialakítás csökkenti a felhasználóra nehezedő fizikai megterhelést, míg a professzionális minőségű anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

Ez a csapágykihúzó készlet nem csak a professzionális szerelők, hanem a házi motoros szerelők számára is ideális választás, akik saját kezűleg szeretnék karbantartani és javítani motorbike-jukat. A Moose Racing márka méltán híres az innovatív és minőségi megoldásairól, így biztos lehet benne, hogy egy prémium kategóriás szerszámot választ, amely megfelel minden igényének.

Összegzés:

A Moose Racing Hard-Parts Bearing Whl Removal Kit NC-6081 egy elengedhetetlen eszköz minden motoros szerelő számára, legyen szó professzionális műhelyről vagy hobbi szerelőről. Ez a csapágykihúzó készlet kiváló minőségű anyagokból készült és ergonomikus kialakításával biztosítja a kényelmes és hatékony használatot. A termék megbízhatósága és hosszú élettartama pedig garantált, köszönhetően a Moose Racing híres minőségének.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett