MOOSE RACING HARD-PARTS VALVE SHIM KIT 10.0MM ROLLED STEEL MSEHCSHIM31

Gyártó:
Cikkszám:
894841
Gyári cikkszám:
MSEHCSHIM31

49999.999949

39370.0787

50 000 Ft

Nettó: 39 370 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS VALVE SHIM KIT 10.0MM ROLLED STEEL MSEHCSHIM31

Rendelhető
Rendelhető

A MOOSE RACING HARD-PARTS Szelephézag Beállító Készlet 10.0MM Hengergörgetett Acél MSEHCSHIM31 a motorkerékpár rajongók és szerelők számára készült, akik megbízható és tartós eszközre vágynak. A MOOSE Racing, ami hosszú évek óta elismert név a motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők piacán, kiváló minőségű termékeket kínál, amelyek minden helyzetben megállják a helyüket. Ez a szelephézag beállító készlet ennek a filozófiának megfelelően készült.

A MOOSE RACING HARD-PARTS Szelephézag Beállító Készlet tartalmaz minden szükséges alkatrészt, hogy precízen beállíthassa szelepeit. A 10.0 mm-es hengergörgetett acél szelephézag csapok biztosítják a maximális tartósságot és ellenállást, hogy motorkerékpárja a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa. A készlet különféle méretű szelephézag csapokat tartalmaz, így bármilyen motorkerékpár típushoz alkalmazható.

Kiváló Minőség és Tartósság

A hengergörgetett acél felhasználásával ez a készlet kiemelkedően ellenálló a kopással és a deformációval szemben, ami garantálja, hogy hosszú távon is megbízható és hatékony lesz. A hengergörgetett acél különleges tulajdonsága, hogy egyenletes és sima felületet biztosít, amely minimalizálja a súrlódást és az anyagfáradást.

Széleskörű Alkalmazhatóság

A MOOSE RACING HARD-PARTS Szelephézag Beállító Készlet 10.0 mm-es mérete lehetővé teszi, hogy szinte minden típusú és márkájú motorkerékpárhoz használható legyen. Legyen szó off-road, verseny vagy utcai motorkerékpárról, ez a készlet minden helyzetben megfelelő megoldást nyújt.

Egyszerű Használat

A készletben található szelephézag csapok pontos méretei könnyen olvashatók és egyértelműen jelöltek, így a szerelés gyors és egyszerű lesz. A pontos méretezés csökkenti a hibázás lehetőségét, így biztos lehet benne, hogy szelepei mindig a megfelelő beállítással fognak működni.

Hitelesítés és Garancia

A MOOSE Racing termékei átesnek a legszigorúbb minőségellenőrzési folyamatokon, hogy vásárlóinak mindig a legjobb termékeket kínálhassa. A készlet minden egyes alkatrésze hitelesített és megfelel a motorkerékpár iparág legszigorúbb szabványainak. Emellett a MOOSE Racing garanciát is vállal termékeire, így vásárláskor biztos lehet benne, hogy minőségi terméket kap.

Összegzés

Olyan készletet keres, amely megbízható, tartós és minden motorkerékpár típushoz használható? A MOOSE RACING HARD-PARTS Szelephézag Beállító Készlet 10.0MM Hengergörgetett Acél MSEHCSHIM31 a legjobb választás! Vásároljon most, és tapasztalja meg a minőségi eszköz használatának előnyeit.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges