MOOSE RACING HARD-PARTS METRIKUS MENETHÚZÓ ÉS MEGMUNKÁLÓ KÉSZLET 206-4002-M

Gyártó:
Cikkszám:
895811
Gyári cikkszám:
206-4002-M

38299.999981

30157.4803

38 300 Ft

Nettó: 30 157 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS METRIKUS MENETHÚZÓ ÉS MEGMUNKÁLÓ KÉSZLET 206-4002-M

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS METRIKUS MENETHÚZÓ ÉS MEGMUNKÁLÓ KÉSZLET 206-4002-M

A MOOSE RACING HARD-PARTS METRIKUS MENETHÚZÓ ÉS MEGMUNKÁLÓ KÉSZLET 206-4002-M ideális választás minden motoros számára, aki minőségi szerszámokat keres a karbantartási és javítási munkákhoz. Ez a prémium készlet kifejezetten a motoralkatrészek és más finom mechanikai eszközök megmunkálására készült, amely tökéletes választás mind a hobbimotorosok, mind a profi szerelők számára.

Termékleírás

A MOOSE Racing márka híres a kiváló minőségű motoralkatrészek és szerszámok gyártásáról, és ez a menethúzó és megmunkáló készlet sem kivétel. A készlet tartalmaz minden szükséges elemet a pontos és megbízható munkavégzéshez, többek között különböző méretű menetvágókkal és vágófejekkel. Ezek a szerszámok kiváló minőségű acélból készültek, ami hosszú élettartamot és tökéletes illeszkedést garantál minden alkalommal.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű anyag: Az összes menetvágó és vágófej erős és tartós acélból készült.
  • Széles méretválaszték: A készlet különböző méretű menetvágókat és vágófejeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a különböző feladatok elvégzését.
  • Professzionális kialakítás: Az ergonomikus kialakítás és a precíz megmunkálás biztosítja a kényelmes és pontos használatot.
  • Kompakt tárolás: A készlet egy praktikus tárolódobozban érkezik, amely megkönnyíti a szerszámok rendezett tárolását és szállítását.

Használati lehetőségek

Ez a metrikus menethúzó és megmunkáló készlet ideális választás különböző motoralkatrészek, például csavarok, menetek és más finom mechanikai elemek megmunkálására. Legyen szó rutin karbantartásról vagy komplex javításról, ez a szerszámkészlet minden esetben megbízható partnere lesz.

A MOOSE Racing Márka

A MOOSE Racing az egyik legelismertebb márka a motoralkatrészek és szerszámok piacán. A vállalat elkötelezett a minőség, a megbízhatóság és az innováció iránt, amelyet minden termékük tükröz. A MOOSE Racing szerszámok és szerszámkészletek tervezésénél mindig a felhasználói igények kielégítésére törekednek, így biztosak lehetünk abban, hogy kiváló minőségű és megbízható terméket kapunk.

Technikai adatok

Gyártó: MOOSE
Termék kód: 206-4002-M
Anyag: Acél
Készlet tartalma: Metrikus menetvágók és vágófejek különböző méretekben

Összegzés

Összegzésképpen elmondható, hogy a MOOSE RACING HARD-PARTS METRIKUS MENETHÚZÓ ÉS MEGMUNKÁLÓ KÉSZLET 206-4002-M egy kiváló választás minden motoros számára, aki megbízható és tartós szerszámokat keres. Az ergonomikus kialakítás, a prémium anyagminőség és a széles méretválaszték garantálja, hogy ez a készlet minden javítási és karbantartási munkához megfelelő lesz.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett