P-TECH Műszeregység védő KTM Husqvarna EXC TE 2020 SP004

Gyártó:
Cikkszám:
852614
Gyári cikkszám:
SP004

32500.000024

25590.5512

32 500 Ft

Nettó: 25 591 Ft

P-TECH Műszeregység védő KTM Husqvarna EXC TE 2020 SP004

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

P-TECH Műszeregység védő KTM Husqvarna EXC TE 2020 SP004

Üdvözöljük a motoralkatrészek webshopjában! Büszkén mutatjuk be a P-TECH Műszeregység védőt KTM Husqvarna EXC TE 2020 SP004 terméket, amely kifejezetten a KTM és Husqvarna EXC TE 2020 modellekhez készült.

A P-TECH Műszeregység védő előnyei

A motorosok számára elengedhetetlen, hogy védjék a műszeregységüket a kőfelverődések, sár, eső és egyéb környezeti hatások ellen. A P-TECH műszeregység védője kiváló megoldás erre a problémára. A termék főbb jellemzői:

  • Magas minőségű anyagok: A P-TECH mindig is híres volt a minőségi anyaghasználatról. Ez a műszervédő strapabíró és hosszú élettartamú.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű és gyors felszerelési útmutatóval bárki pillanatok alatt rögzítheti a védőt a motorjához.
  • Pontos illeszkedés: Kifejezetten a KTM Husqvarna EXC TE 2020 modellekhez tervezve, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson.
  • Stílusos megjelenés: A modern dizájnnal rendelkező védő nemcsak funkcionális, de esztétikailag is emeli a motor megjelenését.
  • Korrózióálló: A speciális bevonatnak köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú távon is megőrzi kiváló állapotát.

Miért válassza a P-TECH műszeregység védőt?

A P-TECH márka évek óta az egyik legmegbízhatóbb név a motoralkatrészek piacán. A folyamatos kutatás és fejlesztés révén mindig az élvonalban járnak, hogy a motorosok számára a legkiválóbb termékeket nyújthassák.

A műszeregység védő jelentősége nem csupán esztétikai szempontból fontos. Egy jól működő műszeregység kritikus szerepet játszik a motoros biztonságában, hiszen minden fontos információt ott jelenít meg, amit a motorosnak tudnia kell. Az időben észrevett problémák életeket menthetnek, ezért nem mindegy, hogy a műszeregység milyen védelem alatt áll.

A KTM és Husqvarna EXC TE 2020 modellek tulajdonosai számára különösen fontos, hogy egy olyan minőségi védőt válasszanak, amely kifejezetten az ő motorjukra lett tervezve. A P-TECH műszeregység védője biztosítja a precíz illeszkedést és a maximális védelmet, így nyugodt szívvel indulhat bármilyen terepre.

Egy kis befektetés a hosszú távú védelem érdekében: A P-TECH műszeregység védője kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik szeretik a kihívásokat és gyakran járnak off-road terepre. Az ilyen típusú motorozás során a műszeregység fokozottan ki van téve a sérüléseknek, ezért elengedhetetlen a megfelelő védelem.

Rendelje meg most!

Ne várjon tovább, rendelje meg most a P-TECH Műszeregység védőt KTM Husqvarna EXC TE 2020 SP004 terméket, és biztosítsa motorja számára a legjobb védelmet! Vásárlóink számos pozitív visszajelzést adtak erről a termékről, és mi biztosak vagyunk benne, hogy Ön is elégedett lesz.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol szívesen segítünk minden kérdésben. Köszönjük, hogy minket választott, és kívánunk Önnek biztonságos és élményekkel teli motorozást!

#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka KTM
Márka Husqvarna
Munkaütem 4T
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TE 2020
KTM EXC 2020

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges