P-TECH Műszeregység védő BETA RR Xtrainer 2020 SP003

Gyártó:
Cikkszám:
852636
Gyári cikkszám:
SP003

32500.000024

25590.5512

32 500 Ft

Nettó: 25 591 Ft

P-TECH Műszeregység védő BETA RR Xtrainer 2020 SP003

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

A P-TECH Műszeregység védő BETA RR Xtrainer 2020 SP003 egy kiemelkedő minőségű motoralkatrész, amelyet a megbízható P-TECH gyárt. Ez a műszer védő egy ideális kiegészítő, amely biztosítja a motoros számára a szükséges védelmet és nyugalmat, miközben élvezi a motorozás élményét. Az adott védő különösen a BETA RR Xtrainer 2020 modellhez lett tervezve, garantálva a tökéletes illeszkedést és teljes funkcionalitást.

Ez a termék kiváló választás mindazok számára, akik biztosítani szeretnék műszeregységük hosszú élettartamát és megfelelő működését a legnagyobb kihívásokkal teli útviszonyok között is. A P-TECH annak érdekében, hogy az ügyfeleknek biztosítsa a legjobb minőséget, gondosan kiválasztott anyagokat használ és a legújabb technológiákat alkalmazza a gyártási folyamat során. Ennek eredménye egy ellenálló és megbízható műszer védő, amely bármilyen motorozási környezetnek ellenáll.

Jellemzők:

  • Speciális illeszkedés: A terméket kifejezetten a BETA RR Xtrainer 2020 modellhez tervezték, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a könnyű felszerelést.
  • Magas minőségű anyagok: Az anyagok kiválasztása során a tartósságot és a korrózióval szembeni ellenállást helyezték előtérbe, így a műszer védő hosszú élettartamot biztosít.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű telepítési folyamat lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és könnyedén helyezzék fel a védőt.
  • Innovatív dizájn: A modern és esztétikus kialakítás nem csak funkcionalitást, de stílust is ad motorjának.
  • P-TECH megbízhatóság: Az ismert gyártó garanciája biztosítja, hogy kiváló minőségű terméket kap a vásárló.

A motorosok számára elengedhetetlen a műszeregység megfelelő védelme, hiszen ez egy érzékeny komponens, amely könnyen sérülhet. A P-TECH Műszeregység védő BETA RR Xtrainer 2020 SP003 megvédi a műszereket a repülő kőtől, sártól és egyéb külső behatásoktól, különösen terep motorozás során. Ez a védő segít fenntartani a műszer egység tisztaságát és pontosságát, ezáltal hozzájárulva a motoros biztonságához és a motor optimális működéséhez.

A P-TECH ezen terméke egyaránt alkalmas profi és hobbi motorosok számára, köszönhetően egyszerű telepítési folyamatának és megbízhatóságának. Bármilyen kihívásokkal teli terepen használati stílust támogató kivitelének köszönhetően a motorosok teljes mértékben koncentrálhatnak a vezetés élményére, mivel biztosak lehetnek abban, hogy a műszeregységük tökéletesen védve van az esetleges sérülésektől.

Ha Ön BETA RR Xtrainer 2020 motor tulajdonosa, és biztosítani szeretné a műszeregysége hosszú élettartamát és sértetlenségét, ne habozzon, válassza a P-TECH Műszeregység védő BETA RR Xtrainer 2020 SP003 terméket webshopunk kínálatából!

#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka BETA
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA RR 2020
BETA Xtrainer 2020

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges