POWERTYE MFG. SOFT-TYE CAM-BUCKLE / FEKETE/FEKETE / NYLON/ACÉL 29622-S

Gyártó:
Cikkszám:
866388
Gyári cikkszám:
29622-S

20800.000056

16377.9528

20 800 Ft

Nettó: 16 378 Ft

POWERTYE MFG. SOFT-TYE CAM-BUCKLE / FEKETE/FEKETE / NYLON/ACÉL 29622-S

  • Fekete/Fekete
Érdeklődjön
Rendelhető

POWERTYE MFG. SOFT-TYE CAM-BUCKLE / FEKETE/FEKETE / NYLON/ACÉL 29622-S

A POWERTYE MFG. Soft-Tye Cam-Buckle egy megbízható és kiváló minőségű rögzítő eszköz, amely kifejezetten motorbiciklik biztonságos szállítására és rögzítésére készült. Ez az egyedülálló termék ideális választás minden motoros számára, aki fontosnak tartja motorja biztonságát utazás közben.

Termékjellemzők

  • Erős és tartós anyag: A Soft-Tye Cam-Buckle rögzítő szíjat strapabíró nylonból és acélból gyártják, ami garantálja a hosszú távú teljesítményt és a megbízhatóságot.
  • Könnyű használat: Az egyszerűen kezelhető cam-buckle lehetővé teszi a szíj gyors és biztonságos rögzítését, megbízható tartást biztosítva anélkül, hogy kárt tennénk a motor felületében.
  • Univerzális alkalmazás: A szíj kompatibilis különböző típusú motorbiciklikkel és egyéb szállítmányokkal, legyen szó kis vagy nagy méretű járművekről.
  • Kiváló rugalmasság: A Soft-Tye Cam-Buckle szíj rugalmassága révén könnyen alkalmazkodik különböző formájú és méretű motorokhoz, ezáltal maximális biztonságot nyújtva minden helyzetben.
  • Elegáns megjelenés: Az eszköz fekete/fekete színkombinációja elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöz a terméknek, ezáltal nemcsak funkcionális, de esztétikailag is kellemes látványt nyújt.

A POWERTYE MFG. előnyei

A POWERTYE MFG. piacvezető a motorbiciklik rögzítő eszközeinek gyártásában. A vállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, és termékeiket világszerte elismerik a motorosok és a szervizek. A Soft-Tye Cam-Buckle a vállalat számos innovatív megoldását hordozza magában, amelyek garantálják a maximális biztonságot és kényelmet.

Ezenfelül a POWERTYE MFG. termékei szigorú minőségellenőrzési folyamatokon mennek keresztül, így biztos lehet benne, hogy minden egyes darab megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak. A Soft-Tye Cam-Buckle rögzítő szíj esetében sem kell kompromisszumot kötnie: ez a termék garantáltan hosszú éveken át szolgálja majd Önt és motorját.

Használati útmutató

A Soft-Tye Cam-Buckle rögzítő szíj használata egyszerű és gyors. Első lépésként helyezze a szíjat a rögzíteni kívánt pontokra, majd húzza meg a cam-buckle rendszert, hogy feszesen tartsa a szíjat. Ellenőrizze, hogy minden pont megfelelően rögzítve van-e, majd indulhat is az útra, tudva, hogy motorja biztonságban van.

Összegzés

Összességében a POWERTYE MFG. Soft-Tye Cam-Buckle egy megbízható, tartós és könnyen használható rögzítő szíj, amely minden motoros számára ideális választás. Ne várjon tovább, vásárolja meg most a webshopunkban, és biztosítsa be motorjának biztonságát és stabilitását minden úton!

#Szín Fekete/Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták