POWERTYE 1-1/2" Cam-Buckle with Safety-Latch Hooks and Soft-Tye TIEDOWN CAM 1.5" 2962*-S

Gyártó:
Cikkszám:
866386
Gyári cikkszám:
2962*-S

16700.000001

13149.6063

16 700 Ft

Nettó: 13 150 Ft

POWERTYE 1-1/2" Cam-Buckle with Safety-Latch Hooks and Soft-Tye TIEDOWN CAM 1.5" 2962*-S

  • Fekete
  • Kék
  • Narancs
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

Termék: POWERTYE 1-1/2" Cam-Buckle with Safety-Latch Hooks and Soft-Tye TIEDOWN CAM 1.5" 2962*-S

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Spaniferek, cibálók, motor rögzítők, emelők

Gyártó: POWERTYE MFG.

A POWERTYE 1-1/2" Cam-Buckle with Safety-Latch Hooks and Soft-Tye TIEDOWN CAM 1.5" 2962*-S egy kiváló minőségű rögzítőkészlet, amely különösen motorosok számára készült. Ez a termék a legmagasabb szintű biztonságot és megbízhatóságot kínálja, ami alapvető fontosságú, amikor motorját szállítja vagy rögzíti.

A Cam-Buckle rendszer rendkívül hatékony és egyszerűen használható. A 1-1/2 hüvelykes szélességű heveder vastag és erős, képes ellenállni a nagy szakító igénybevételnek, ezzel biztosítva a motor stabil és biztonságos rögzítését. A kamratos csat lehetővé teszi a heveder gyors és könnyű rögzítését, valamint kioldását anélkül, hogy további eszközökre lenne szükség.

A Safety-Latch kampók további biztonságot nyújtanak. Ezek a kampók biztosan lezáródnak, megakadályozva az esetleges kicsúszást vagy véletlen kioldást. Ez különösen fontos, amikor nagysebességgel halad vagy durva terepen közlekedik.

A Soft-Tye technológia finoman bánik a motorjával. A puha szövet minimalizálja a karcolás és sérülés kockázatát, miközben megőrzi a rögzítés szilárdságát és megbízhatóságát. Ez a tulajdonság különösen akkor hasznos, ha érzékeny festésű vagy díszített motorokat szállít.

Az 1,5 hüvelykes szélességű heveder rendkívül tartós, és többféle motorra is alkalmas. Függetlenül attól, hogy sportmotorja, túramotorja vagy cruiserje van, a POWERTYE rögzítőkészlet biztosítja, hogy szállítása mindig biztonságos és stabil legyen.

Ezek a hevederek ellenállnak az időjárási viszonyoknak és a hosszú távú használatnak is. A magas minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamat biztosítja, hogy ez a termék hosszú évekig megbízhatóan szolgálja majd Önt.

A POWERTYE 1-1/2" Cam-Buckle with Safety-Latch Hooks and Soft-Tye TIEDOWN CAM 1.5" 2962*-S ideális választás mindazok számára, akik megbízható és biztonságos rögzítési megoldást keresnek motorjuk szállításához. Könnyen használható, rendkívül erős és tartós, valamint extra biztonsági funkciókkal van ellátva.

Minden motoros számára alapvető fontosságú, hogy motorját biztonságosan szállítsa, és a POWERTYE terméke pontosan ezt kínálja: biztonságot, megbízhatóságot és tartósságot. Szerezze be most ezt a kiváló minőségű rögzítőkészletet, és győződjön meg róla, hogy motorja mindig biztonságban van!

#Szín Piros
#Szín Fekete
#Szín Kék
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges