1" W Tie-Down Extensions (Piros) 13-0001

Gyártó:
Cikkszám:
993202
Gyári cikkszám:
13-0001

4399.999963

3464.5669

4 400 Ft

Nettó: 3 465 Ft

1" W Tie-Down Extensions (Piros) 13-0001

Rendelhető
Rendelhető

1" W Tie-Down Extensions (Piros) 13-0001

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Spaniferek, cibálók, motor rögzítők, emelők

Gyártó: PARTS UNLIMITED

A PARTS UNLIMITED 1" W Tie-Down Extensions (Piros) 13-0001 termékét a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően tervezték, hogy biztonságosan rögzítse a motorkerékpárt. Ezek a piros rögzítő hosszabbítások különösen előnyösek, ha hosszabb távolságokra szállítja a motorját, legyen szó akár amatőr, akár profi motorosról.

Termék jellemzői

  • Szélesség: 1 hüvelyk
  • Szín: Piros
  • Modell: 13-0001
  • Gyártó: PARTS UNLIMITED

Ezek a rögzítő hosszabbítók nagyszerű választások minden motoros számára, aki megbízható és tartós megoldást keres a motorkerékpár biztonságos rögzítéséhez. A piros szín könnyen felismerhetővé teszi őket, így mindig tudja, hol találhatók. Az 1 hüvelyk széles heveder megfelelő erősséget biztosít a motorkerékpár biztos rögzítéséhez, minimalizálva a mozgás kockázatát szállítás közben.

Minőség és Tartósság

A PARTS UNLIMITED márka híres a kiváló minőségű motoralkatrészekről és tartozékokról, és ez alól a Tie-Down Extensions sem kivétel. Az anyagok, amelyekből készült, rendkívül tartósak és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, így ezek a hosszabbítók hosszú távon is megbízhatóak maradnak. A heveder szálainak erős összeszövése csökkenti a szakadás és a kopás kockázatát, így éveken át használhatja őket bármilyen körülmények között.

Funkcionalitás és Kényelem

Az 1" W Tie-Down Extensions pikkelyezett végei megkönnyítik a rögzítést és kioldást, így gyorsan és egyszerűen biztosíthatja a motorkerékpár szállítását. Az extra hosszúság lehetővé teszi, hogy különböző méretű és típusú motorokat is biztonságosan rögzíthet, legyen szó sportmotorokról, cruiser-ekről, vagy akár nehezebb túramotorokról.

Kiegészítő Információk

Ez a termék tökéletes választás nem csak motorosok, hanem szervizek és motorjavító műhelyek számára is, akik megbízható és tartós rögzítési megoldásokat keresnek. A PARTS UNLIMITED piros rögzítő hosszabbítói megfelelő egyensúlyt kínálnak az ár és a minőség között, így garantáljuk, hogy elégedett lesz a választásával.

Vásárolja meg most webshopunkban, és élvezze a biztonságos és kényelmes szállítást, bárhová is menne a motorjával. Ne feledje, hogy a biztonság az első, válassza a legjobbat a motorkerékpárja számára!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett