Z-Carbon Ex-Pipe Guard Mount Kit 2pcs ZC31-3901 4547836090486

Gyártó:
Cikkszám:
887220

4800.000052

3779.5276

4 800 Ft

Nettó: 3 780 Ft

Z-Carbon Ex-Pipe Guard Mount Kit 2pcs ZC31-3901 4547836090486

Rendelhető
Rendelhető

Z-Carbon Ex-Pipe Guard Mount Kit 2pcs ZC31-3901 4547836090486

Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő

Gyártó: Z-CARBON

Termékleírás

A Z-Carbon Ex-Pipe Guard Mount Kit 2pcs ZC31-3901 4547836090486 egy kiváló minőségű és tartós termék, amely különösen hasznos a motorosok számára, akik a motorjuk teljesítményét és biztonságát szeretnék optimalizálni. Ezek a pajzsok kifejezetten 4-ütemű motorok kipufogójához készültek, és megakadályozzák, hogy a kipufogócső közvetlenül érintkezzen a motoros lábával vagy ruhájával. Ez nem csak a sérülések megelőzését szolgálja, hanem hosszútávon védi is a motor egyes alkatrészeit a hőtől.

Tulajdonságok és előnyök

  • Anyag: A hővédő pajzsok minőségi karbonból készültek, amely garantálja a tartósságot és a hőállóságot.
  • Könnyű súly: A karbon anyagnak köszönhetően a termék nagyon könnyű, így nem befolyásolja negatívan a motor teljesítményét vagy az üzemanyag-fogyasztást.
  • Egyszerű telepítés: A készletben található két darab rögzítő segít gyorsan és egyszerűen felszerelni a pajzsokat a motorra.
  • Korrózióállóság: A karbon anyag egyik nagy elönye, hogy ellenáll a korróziónak, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A Z-Carbon Ex-Pipe Guard Mount Kit ideális választás azok számára, akik komolyan veszik a motorjuk védelmét és a saját biztonságukat. A pajzsok elegáns és modern megjelenése is kiemelkedő, így nem csak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is előnyös.

Alkalmazási területek

Ezek a kipufogó védők különösen ajánlottak a versenymotorok és a rendszeresen használt közúti motorok tulajdonosainak. Az off-road motorosok is különösen hasznosnak találhatják, mivel az ilyen környezetben még nagyobb a veszélye annak, hogy a kipufogócső közvetlen érintkezésbe kerüljen bármilyen tárggyal vagy a motoros testével.

Telepítési útmutató

A telepítési folyamat egyszerű és gyors, még azok számára is, akik nem rendelkeznek előzetes tapasztalattal. A csomag tartalmazza a szükséges rögzítőelemeket, és a pontos útmutató segítségével bárki könnyedén elvégezheti a felszerelést. A kipufogócső megfelelő hűtésének és működésének biztosítása érdekében fontos, hogy a pajzsokat megfelelően helyezzük fel és rendszeresen ellenőrizzük azok állapotát.

Karbantartás és gondozás

A karbon pajzsok könnyen tisztíthatók, és nincs szükség speciális gondozásra. Mindössze egy nedves ruhával töröljük át időnként, hogy eltávolítsuk a szennyeződéseket és a port. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük, nem jelentkezik-e rajtuk sérülés vagy kopás, és szükség esetén cseréljük az alkatrészeket, hogy mindig maximális védelmet nyújtsanak.

Összegzés: A Z-Carbon Ex-Pipe Guard Mount Kit 2pcs ZC31-3901 4547836090486 egy magas minőségű, könnyen telepíthető és tartós termék, amely elengedhetetlen a motorozás biztonsága és a motor védelme szempontjából. A karbon anyag biztosítja a hővédelmet és a tartósságot, így hosszú távon is megbízható védelmet nyújt. Ha fontosnak tartod motorod és saját biztonságod védelmét, ez a termék ideális választás számodra.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges