PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FX 350

Gyártó:
Cikkszám:
760133

82800.000008

65196.8504

82 800 Ft

Nettó: 65 197 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FX 350

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FX 350

Fedezze fel a legjobb minőségű motorkerékpár-alkatrészeket webshopunkban! Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk Önnek a PRO-CARBON RACING márka által gyártott Husqvarna Kipufogó Védőt, amely kifejezetten a 2019 FX 350 modellhez készült. Ez a kipufogó védő nemcsak gondosan megtervezett, hanem a motorsport iránti szenvedélyünk és elkötelezettségünk eredménye.

Kiemelkedő Tulajdonságok

  • Prémium Minőségű Anyagok: A PRO-CARBON RACING kipufogó védője szénszálas kompozit anyagból készült, amely biztosítja a legjobb ellenállást és tartósságot akár a legkeményebb körülmények között is.
  • Könnyű Súly: A szénszálas anyagnak köszönhetően a kipufogó védő rendkívül könnyű, ami nem terheli a motort és segít megőrizni annak teljesítményét.
  • Védelem és Teljesítmény: Ez a védő megóvja a kipufogót a kövektől, sárfaltól és más veszélyektől, amelyek egy durva terepen történő motorozás során előfordulhatnak. Ezáltal hosszabb élettartamot biztosít a kipufogórendszernek és megőrzi annak optimális működését.
  • Egyedi Illeszkedés: A PRO-CARBON RACING kipufogó védő pontosan illeszkedik a 2019 FX 350 modellre, így garantálva a könnyű és gyors telepítést anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene végezni a motoron.

Miért Fontos a Kipufogó Védő Használata?

A kipufogó rendszer az egyik legsérülékenyebb része a motorkerékpárnak, amely könnyen megsérülhet a durva terepen történő motorozás közben. A PRO-CARBON RACING kipufogó védője hatékonyan megóvja ezt a fontos részt, így biztosítva a motor zökkenőmentes működését és hosszabb élettartamát. Ráadásul a kipufogó védő hozzájárul a motor esztétikai megjelenéséhez is, mivel modern és sportos megjelenést kölcsönöz neki.

Rendelje Meg Most!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobb minőségű védelemmel lássa el motorját! Lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van, vagy látogasson el webshopunkra és rendelje meg a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt most! A gyors szállítás és a kiváló ügyfélszolgálat garantált.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van vagy segítségre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll segíteni Önnek!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX350 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges