PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TX 125 2016-19

Gyártó:
Cikkszám:
760079

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TX 125 2016-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TX 125 2016-19 egy kimagasló minőségű motoralkatrész, amelyet kifejezetten a terepmotorosok igényeire szabtak. A PRO-CARBON RACING által gyártott kartervédők az iparágban legjobbak közé tartoznak, ami nem véletlen, hiszen minden darab aprólékos tervezés és tesztelés eredménye, hogy megfeleljenek a legszigorúbb elvárásoknak is.

Ez a kartervédő speciálisan a Husqvarna TX 125 modellhez készült, amely 2016 és 2019 között készült. Kiválóan illeszkedik a motorhoz, és maximális védelmet biztosít a karter számára az extrém terepkörülmények között is. A PRO-CARBON RACING kartervédő könnyű, de erős karbon anyagból készül, amely mind mechanikai, mind hőálló tulajdonságai miatt ideális választás.

A termék előnyei között szerepel:

  • Könnyű súly: A karbon anyag minimalizálja a súlyt, így nem befolyásolja negatívan a motor teljesítményét.
  • Maximális védelem: Megvédi a kartert a kövek, gyökerek és egyéb akadályok okozta sérülésektől.
  • Tartósság: A karbon anyag rendkívül tartós és hosszú élettartamú, ami biztosítja, hogy hosszú távon is megbízható védelmet nyújtson.
  • Esztétikus megjelenés: A karbon szövet textúrája modern és profi megjelenést kölcsönöz a motornak.

Az egyszerű telepítésnek köszönhetően a szervizelés is gyorsan elvégezhető, így nem kell sok időt tölteni a motor bontásával. A PRO-CARBON RACING kartervédője minden szükséges rögzítőelemet tartalmaz, így a csomagban minden benne van, ami az azonnali felszereléshez szükséges.

Az off-road motorozás során elengedhetetlen a motorkerékpár belső és külső alkatrészeinek védelme, különösen a legérzékenyebb részeké, mint a karter. Ha komolyan veszed a motorozást, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő elengedhetetlen kiegészítője lesz a felszerelésednek. Nemcsak technikai előnyöket nyújt, hanem biztosítja, hogy motorod mindig a legjobb állapotban legyen, függetlenül attól, milyen zordak a terepviszonyok.

Látogass el a webshopunkba, ahol további motoralkatrészeket és motoros kiegészítőket is találsz. Tekintsd meg széles kínálatunkat, és válaszd a minőségi és megbízható termékeket a biztonságos és élvezetes motorozás érdekében.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TX125 2016, 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges