PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TE 200 2016-17

Gyártó:
Cikkszám:
760077

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TE 200 2016-17

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TE 200 2016-17

Fedezd fel a legkiválóbb minőségű PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő termékünket, amelyet speciálisan a TE 200 2016-17 modellekre fejlesztettek ki. Ez a haspáncél nem csupán a motorkerékpárokhoz tartozó alkatrész, hanem egy olyan elengedhetetlen védelem, amely megóvja a motort a legkeményebb terepviszonyok között is. Ideális választás mindazok számára, akik fontosnak tartják motorkerékpárjuk védelmét és teljesítményét.

Termékleírás

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő a legújabb anyagtechnológiát használva készült, ami kiemelkedő tartósságot és szilárdságot nyújt. Finoman kidolgozott karbonból gyártották, amely könnyű, mégis rendkívül ellenálló. Az optimális tervezés eredményeként ez a kartervédő megvédi a motort az ütésektől, kövektől, és egyéb külső behatásoktól, amelyek egy kemény terepen való közlekedés során érhetik.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű karbon anyagból készült: A haspáncél ultrakönnyű és rendkívül tartós, így nem növeli jelentősen a motorkerékpár súlyát, de maximális védelmet nyújt.
  • Speciális tervezés Husqvarna TE 200 2016-17 modellekhez: Ez a termék pontosan illeszkedik a TE 200 2016-17 modellekhez, így biztosítva a tökéletes passzolást és maximális védelmet.
  • Egyszerű telepítés: A kartervédő könnyen felszerelhető, nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Széleskörű védelem: Megvédi a motorkerékpár karterét a külső behatásoktól, így meghosszabbítva a motor élettartamát.
  • Modern és esztétikus kialakítás: A karbon anyag elegáns megjelenést kölcsönöz a motornak, miközben maximális védelmet biztosít.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING kartervédőt?

A motorosok számára elengedhetetlen a megfelelő védelem. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő mindazoknak ajánlott, akik szeretnének biztosra menni, és nem akarják, hogy a motorjuk egy véletlen baleset következtében sérüljön. A kartervédő jelentős előnyökkel jár, mivel nemcsak védelmet nyújt, hanem növeli a motorkerékpár teljesítményét is. A megbízhatóság és az élettartam növekedése által hosszú távon megtérülő befektetés.

Ezt a terméket a PRO-CARBON RACING gyártotta, amely a motorászati alkatrészek piacán már régóta ismert és elismert márka. Garantálják a legmagasabb minőséget és a leginnovatívabb megoldásokat.

Rendelj most!

Ne habozz, rendeld meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédőt, és biztosítsd be motorkerékpárod védelmét a legkeményebb körülmények között is! Webshopunkban gyors és biztonságos vásárlási folyamat vár rád, valamint gyors kiszállítás, hogy minél hamarabb élvezhesd új kartervédődet.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TE200 2016, 2017

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges