PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - FE 350 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
760063

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - FE 350 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - FE 350 2017-19 egy kiváló minőségű, tartós és megbízható védelmi megoldás, amelyet kifejezetten a 2017-19 évjáratú Husqvarna FE 350 motorok számára terveztek. Ez a termék a motoralkatrész kategóriában található, ezen belül is a rezonátorvédők és haspáncélok közé tartozik, és a PRO-CARBON RACING gyártja, amely egy piacvezető cég a karbon védőelemek gyártásában.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű karbon anyag: A kartervédő prémium minőségű karbonból készült, amely garantálja a könnyű súlyt és a maximális védelmet. Ez a nagy szilárdságú anyag ellenáll a nehéz terepviszonyoknak és az ütésnek.
  • Precíz kialakítás: A kartervédő pontosan illeszkedik a Husqvarna FE 350 modellekhez, biztosítva az optimális védelmet. A tervezés során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy minimálisra csökkentsék a motor teljesítményét befolyásoló tényezőket.
  • Egyszerű telepítés: A PRO-CARBON RACING Husqvarna kartervédő könnyen telepíthető, nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre. A csomag tartalmazza az összes szükséges szerelési tartozékot és útmutatót.
  • Hosszú élettartam: A prémium minőségű karbon és a gondos gyártási folyamat biztosítja, hogy a védőelem hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja motorját. Az anyag ellenáll az UV-sugárzásnak, a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek.
  • Stílusos megjelenés: A PRO-CARBON RACING kartervédő nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is vonzó. A karbon szálak egyedi mintázata és a sima, fényes felület modern és professzionális megjelenést biztosít.

Motorja védelme kulcsfontosságú mindennapi használat és versenyzés közben is. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - FE 350 2017-19 ideális választás mindazok számára, akik maximális védelmet keresnek anélkül, hogy feláldoznák a teljesítményt vagy a stílust. Engedje, hogy motorja a legjobb védelmet kapja, és bízzon a PRO-CARBON RACING tapasztalatában és szakértelmében.

Akár terepmotoros túrákon, versenyeken, vagy mindennapi használat során van szüksége védelmi megoldásra, ez a kartervédő megbízható és elengedhetetlen kiegészítője lesz Husqvarna motorkerékpárjának. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a legújabb technológiát és legjobb minőséget hozza haza. Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FE350 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges