PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - FX 450 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
760067

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - FX 450 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - FX 450 2016-18

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Termékleírás:

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - FX 450 2016-18 egy prémium minőségű kartervédő, amelyet speciálisan a Husqvarna FX 450 modellévei 2016-2018 közötti motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a haspáncél alapvetően fontos minden off-road motoros számára, aki maximalizálni kívánja motorja védelmét a legkeményebb terepeken való használat során is.

Prémium Minőség és Tartósság

A PRO-CARBON RACING haspáncél különlegessége a karbonszálas anyaghasználat, amely biztosítja a könnyű, mégis rendkívül erős szerkezetet. A karbonszál kiválóan ellenáll az ütéseknek és a koptató hatásoknak, biztosítva a motor aljának maximális védelmét. Emellett ez az anyag korroziómentes, ami hosszú élettartamot garantál még a legkeményebb körülmények között is.

Kompakt Dizájn és Könnyű Felszerelés

A kartervédő dizájnját úgy alkották meg, hogy pontosan illeszkedjen a Husqvarna FX 450 motorkerékpárhoz, anélkül, hogy módosításokat kellene végezni. A termék könnyen felszerelhető, és minden szükséges szerelési tartozékot tartalmaz. A kompakt dizájn nemcsak esztétikailag mutatós, hanem funkcionálisan is optimalizált, hogy ne akadályozza a motorkerékpár egyéb alkatrészeinek működését.

Maximális Védelem

A PRO-CARBON RACING haspáncél kitűnően védi a motorkerékpár motorját, olajteknőjét és más alsó részeit a kövek, ágak és egyéb akadályok ellen, amelyek az off-road terepeken gyakoriak. Ez a védelem különösen fontos, hogy elkerülhetőek legyenek a motor károsodásából eredő költséges javítások.

Könnyű Karbantartás

A karbonszálas anyagnak köszönhetően a haspáncél rendkívül könnyen karbantartható. Ellenáll a szennyeződéseknek és a víznek, így egy egyszerű öblítés vagy törlés után visszaállítható eredeti állapotába.

Kiemelkedő Teljesítmény

Az erőteljes védelem mellett a könnyű súlynak köszönhetően a PRO-CARBON RACING haspáncél nem növeli számottevően a motorkerékpár teljes tömegét, így nem befolyásolja negatívan a teljesítményt. Ez különösen fontos azoknak, akik nem szeretnék feláldozni a motorozási élményüket a nagyobb védelem érdekében.

Összegzés

Összességében a PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - FX 450 2016-18 egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden Husqvarna FX 450 tulajdonos számára, aki komolyan veszi motorja védelmét. Prémium anyaghasználata, egyszerű telepítése és kiváló védelmi képessége teszi ezt a terméket a legjobb választássá minden off-road motorosnak.

További információk és vásárlás

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX450 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges