PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - FE 250 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
760062

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - FE 250 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - FE 250 2017-19

Üdvözöljük a motoros alkatrészek és ruházat profik boltjában! Bemutatjuk Önnek a PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncélt, amely kifejezetten az FE 250 2017-19 modellek számára készült. Ez a csúcstechnológiás kartervédő nem csupán stílusos, hanem rendkívül funkcionalitását is bizonyítja a versenypályákon és terepen egyaránt.

Kiváló Minőség és Tartósság

A PRO-CARBON RACING minden egyes termékét a legmagasabb szintű precizitással és minőségellenőrzéssel gyártják. Ez alól a Husqvarna Haspáncél sem kivétel. Az ultra könnyű, de rendkívül erős karbon anyagnak köszönhetően ideális választás azok számára, akik szeretnék megóvni motorjukat a durva terepviszonyoktól és ütésektől.

Főbb Jellemzők

  • Specifikus Illeszkedés: Kifejezetten az Husqvarna FE 250 2017-19 modellekhez tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít.
  • Kiváló Anyagminőség: Karbon szálak felhasználásával készült, amely könnyű, de egyben erős és tartós.
  • Egyszerű Telepítés: Az egyszerű szerelési folyamatnak köszönhetően gyorsan és könnyen felhelyezhető.
  • Optimális Védelem: Hatékonyan védi a kartert a kövektől, gyökerektől és egyéb akadályoktól, amelyeket a terepen találhat.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Haspáncélt?

Az egyedi és innovatív tervezés mellett a PRO-CARBON RACING haspáncélt annak funkcionalitása emeli ki. Nem csupán egy védelmi réteg, hanem egy olyan megoldás, amely hosszú távon növeli motorkerékpárja élettartamát. A karbon anyagnak köszönhetően minimális súlyt ad hozzá a motorhoz, ami különösen fontos a versenyzők számára.

Részletes Termékleírás

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél az egyik legkifinomultabb kartervédő a piacon. Az anyagot úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon az extrém körülményeknek, miközben megőrzi eredeti formáját és állapotát. Az aerodinamikus tervezés segít csökkenteni a légellenállást, és optimális teljesítményt nyújt a versenyzők számára.

Vásárlói Vélemények

Sok vásárlónk dicséri a PRO-CARBON RACING termékek kiváló minőségét és tartósságát. Az FE 250 2017–19 modellhez tervezett haspáncél nemcsak megbízható, hanem jól is néz ki, kiegészítve a motor stílusát.

Összegzés

Ne habozzon és válassza a PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncélt, hogy maximalizálja motorkerékpárja teljesítményét és élettartamát. Webshopunk kínálatában megtalálható ez és még sok más kiváló minőségű termék, amelyeket gyors és megbízható szállítással biztosítunk.

Rendeljen most, és élvezze a nyugodt motorozást, tudván, hogy motorkerékpárja a legjobb védelemben részesül!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FE250 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges