PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TX 125 2019

Gyártó:
Cikkszám:
760080

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TX 125 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TX 125 2019

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a legjobb minőségű motorkerékpár alkatrészekkel és kiegészítőkkel várjuk Önt! A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TX 125 2019 egy speciálisan a Husqvarna TX 125 2019 modellhez tervezett haspáncél, melyet a PRO-CARBON RACING gyárt. Ez a termék a motorok kedvelői és versenyzői számára készült, akik szeretnének biztosítani maximális védelmet motorjuk számára.

Ez a haspáncél kiemelkedő minőségű szénszálas anyagból készült, ami rendkívüli ellenálló képességet és tartósságot biztosít. A szénszálas kialakítás nemcsak a tartósságot növeli, hanem a súlyt is minimálisra csökkenti, ami különösen fontos a nagy teljesítményű motorkerékpárok esetében. A bashplate kialakítása kifejezetten a motor számottevő részeit, mint a kartert és az alvázat védi a durva terep okozta sérülésektől.

A PRO-CARBON RACING termékek híresek a kiváló mérnöki munka, a pontos illeszkedés és a hosszú élettartam miatt. Amellett, hogy tökéletesen illeszkedik a Husqvarna TX 125 2019 modellhez, ez a bashplate egyszerűen felszerelhető, és nem jár bonyolult szerelési folyamattal. Minden szükséges szerelési alkatrészt mellékelünk a csomagolásban, így Ön azonnal munkához láthat.

A termék főbb jellemzői:

  • Szénszálas anyagú konstrukció: Rendkívül könnyű és erős anyag, amely biztosítja a maximális tartósságot és védi a motort a károsodásoktól.
  • Kiváló illeszkedés: A precíz mérnöki munka garantálja, hogy a bashplate tökéletesen illeszkedik a Husqvarna TX 125 2019 modellhez.
  • Könnyű szerelhetőség: Egyszerű szerszámokkal és minimális erőfeszítéssel felszerelhető. A csomag tartalmazza az összes szükséges rögzítőelemet.
  • Versenyzők és hobbi motorkedvelők számára: Ideális választás mindenki számára, aki szeretné maximálisan megvédeni motorját a durva terepviszonyok okozta károsodásoktól.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TX 125 2019 nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem szükséges védelmi eszköz mindazok számára, akik szenvedélyesen motoroznak és szeretnék hosszú távon megóvni járművüket. A szénszálas anyag modern technológiája biztosítja a termék hosszú élettartamát, így Ön nyugodtan koncentrálhat a motorozásra, anélkül, hogy aggódnia kellene a motorját érő esetleges sérülések miatt. Bízzon a PRO-CARBON RACING kiváló minőségében és mérnöki precizitásában!

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Szerezze be a PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TX 125 2019 terméket most, és élvezze a motorozás adta szabadságot és biztonságot!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TX125 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges