PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FC 450 2019

Gyártó:
Cikkszám:
760061

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FC 450 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FC 450 2019 -t keres? Jó helyen jár! Webshopunk széles választékot kínál motoralkatrészek és ruházati kiegészítők terén, és most bemutatjuk legújabb termékünket, amely tökéletes védelmet nyújt a motorkerékpárjának.

A PRO-CARBON RACING által készített Husqvarna Bashplate a FC 450 2019 modellekhez készült, és nemcsak kiemelkedően tartós, hanem rendkívül könnyű is. Ez a kartervédő ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megóvni motorjukat a durva terepviszonyok és a mechanikai sérülések ellen.

A termék egyedi előnyei közé tartozik a kiváló minőségű karbon felhasználása, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális védelemet. A karbon anyag nem csupán könnyű, hanem rendkívül erős is, ami kiválóan alkalmas arra, hogy ellenálljon az ütődéseknek és a korrozív elemeknek. A minimalista, de funkcionális designnak köszönhetően a termék megőrzi a motorkerékpár eredeti súlypontját, ami különösen fontos a stabilitás és a kezelhetőség megőrzése érdekében.

Főbb jellemzők:

  • Kompatibilitás: Husqvarna FC 450 2019
  • Anyag: Kiváló minőségű karbon
  • Súly: Rendkívül könnyű
  • Tartósság: Magas szintű védelem durva körülmények között is
  • Könnyű telepítés: Az ergonomikus kialakítás egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé
  • Minimális karbantartás: A karbon anyagnak köszönhetően ellenáll a szennyeződésnek és könnyen tisztítható

A PRO-CARBON RACING termékeket a legmagasabb szintű gyártási szabványoknak megfelelően készítik, és a haspáncél sem kivétel. Az optimalizált gyártási folyamatok biztosítják, hogy minden egyes darab megfeleljen a szigorú minőségi követelményeknek, ezáltal garantálva a maximális megbízhatóságot és teljesítményt.

A termék kialakítása során különös figyelmet fordítottak a motorkerékpár dinamikus tulajdonságaira. A speciális formatervezés lehetővé teszi, hogy a haspáncél tökéletesen illeszkedjen a motor vázára, anélkül hogy korlátozná a szabad mozgást vagy növelné a súlyt. Ezenkívül a beépített hűtési csatornáknak köszönhetően a motor hőfoka mindig optimális marad, még a leghosszabb és legintenzívebb túrák során is.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate egy okos befektetés azok számára, akik komolyan veszik a motorkerékpározást, és szeretnék a legjobbat nyújtani motorjuknak. A produktum nemcsak megvédi a karter és az alsó részeket a kővésektől, kavicsoktól és egyéb mechanikai hatásoktól, hanem minimalizálja a motor aljzatán a potenciális károsodásokat is.

Összefoglalva, ha Ön egy profi vagy hobbi motorkrossz rajongó, a PRO-CARBON RACING által gyártott Husqvarna Bashplate - FC 450 2019 kiváló kiegészítője lesz motorjának, amely új szintre emeli a verseny vagy a szabadidős motorozás élményét. Bízzon meg a minőségben, válassza a PRO-CARBON RACING termékeit!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC450 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges