PRO-CARBON RACING Honda Kartervédő - CRF450 2013-14

Gyártó:
Cikkszám:
757922

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kartervédő - CRF450 2013-14

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kartervédő - CRF450 2013-14

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a legjobb minőségű motorkerékpár alkatrészeket és kiegészítőket kínáljuk. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Honda Kartervédőt, amelyet kifejezetten a CRF450 2013-14 modellhez terveztek. Ez a prémium minőségű kartervédő elengedhetetlen minden off-road motoros számára, aki komolyan veszi a motorja védelmét.

Kiemelt tulajdonságok

  • Magas szilárdságú szénszál: A PRO-CARBON RACING kartervédőt a legmagasabb minőségű szénszálból készítették, amely kiváló erőt és tartósságot biztosít, hogy védje a motor alsó részét a sérülésektől.
  • Versenykivitel: Ez a kartervédő kifejezetten versenyhasználatra lett tervezve, így ellenáll a legkeményebb körülményeknek és a nagy sebességű igénybevételnek is. Mind a profi, mind az amatőr versenyzők számára ideális választás.
  • Könnyű telepítés: A tartozékokkal együtt szállítjuk, így a telepítés gyors és egyszerű. Nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet.
  • Stílus és funkcionalitás: A szénszálas anyag nemcsak rendkívül erős, de megjelenése is sportos és modern. Ez a kartervédő nemcsak megvédi a motorját, hanem stílusos is.

A PRO-CARBON RACING kartervédője a CRF450 2013-14 modellekhez a legjobb választás, ha a motorja maximális védelméről és tartósságáról van szó. A szénszálas szerkezet biztosítja a szükséges védelmet a sziklák, kövek és más off-road akadályok ellen.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING-et?

A PRO-CARBON RACING neve jól ismert a motorkerékpár alkatrészek piacán, és nem véletlenül. Termékeik a legmagasabb színvonalat képviselik mind a tervezés, mind a gyártás terén. Az általuk kínált kartervédők és más kiegészítők rendkívül népszerűek a versenyzők körében, mivel megbízható és tartós védelmet nyújtanak.

A cég elkötelezett a minőség mellett, és folyamatosan fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a legújabb technológiai és versenykövetelményeknek. Ha a legjobbat keresi a motorja védelme érdekében, akkor a PRO-CARBON RACING termékei kiváló választást jelentenek.

Rendeljen most online!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megvásárolja a PRO-CARBON RACING Honda Kartervédőt a CRF450 2013-14 modellhez. Látogassa meg webáruházunkat, és rendeljen most! A termék korlátozott számban érhető el, így érdemes sietni.

Amennyiben kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, ahol készséggel állunk rendelkezésére. Célunk, hogy Ön a legjobb minőségű termékeket kapja, és elégedett legyen vásárlásával.

Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450 2013, 2014

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges