PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő - RR 200 2019

Gyártó:
Cikkszám:
763233

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő - RR 200 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő - RR 200 2019

Bemutatás

Üdvözöljük motoralkatrészekkel és motoros felszerelésekkel foglalkozó webshopunkban! Büszkén mutatjuk be a PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő - RR 200 2019 termékünket, amely kimagasló minőségével és teljesítményével garantáltan a legjobb választás minden motoros számára.

Kiváló védelem és tartósság

A Pro-Carbon Racing kipufogó védőjét úgy tervezték, hogy megvédje motorja kipufogórendszerét a legkeményebb körülmények között is. A védő nagy szilárdságú és könnyű szénszálas anyagból készül, amely kiváló ellenálló képességgel rendelkezik. Ez a termék megakadályozza, hogy kövek, sár, és egyéb szennyeződések kárt tegyenek a kipufogóban, miközben minimalizálja a súlyt és nem befolyásolja a motor teljesítményét.

Optimális illeszkedés és egyszerű telepítés

Ez a kipufogó védő kifejezetten a Beta RR 200 2019 modellhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít. A telepítése rendkívül egyszerű, nem igényel különösebb szakértelmet vagy speciális szerszámokat. Az előre fúrt furatoknak köszönhetően gyorsan és könnyen felszerelhető, így Önnek több ideje marad arra, amit igazán szeret: motorozni.

Modern dizájn

A PRO-CARBON RACING minden terméke stílusos és modern megjelenést biztosít. A kipufogó védő elegáns, fekete szénszálas dizájnja nemcsak hogy funkcionális, hanem esztétikus is, amely tökéletesen illik a motor sportos kinézetéhez.

Hosszútávú befektetés

A motorozás nemcsak egy hobbi, hanem egy életstílus. Éppen ezért fontos, hogy olyan minőségi alkatrészeket használjunk, amelyek hosszú távon is megbízhatóak. A Pro-Carbon Racing kipufogó védői a legjobb alapanyagokból készülnek, így Ön biztos lehet abban, hogy a védő hosszú évekig kitart, és megvédi motorját a sérülésektől.

Összegzés

Ha Ön is olyan motoros, aki nem köt kompromisszumot sem a minőség, sem a teljesítmény terén, akkor a PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő - RR 200 2019 a tökéletes választás. Vásárolja meg most webshopunkban, és élvezze a biztonságos és zavartalan motorozást minden terepen!

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő csapatunk örömmel segít mindenben!

Állapot Új
Márka BETA
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA 200RR 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges