P-TECH Skid plate 4T KTM/Husqvarna PK021

Gyártó:
Cikkszám:
890203
Gyári cikkszám:
PK021

38699.999943

30472.4409

38 700 Ft

Nettó: 30 472 Ft

P-TECH Skid plate 4T KTM/Husqvarna PK021

Rendelhető
Rendelhető

A P-TECH Skid plate 4T KTM/Husqvarna PK021 kimagasló védelmet nyújt motorkerékpárjának, kifejezetten a 4 ütemű KTM és Husqvarna modellekhez tervezték. Ez a kartervédő kifejezetten arra fejlesztve, hogy kiállja a legzordabb terep és környezeti kihívásokat, és megvédje a motort az alulról érkező ütésektől, kövektől és egyéb törmeléktől.

Termékjellemzők:

  • Anyag: Kiváló minőségű, könnyű és rendkívül strapabíró alumínium anyagból készült, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható védelmet.
  • Tervezés: A P-TECH mérnökei precíz és ergonómikus tervezéssel alkották meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a KTM és Husqvarna 4 ütemű modellekhez. Az aerodinamikus kialakításnak köszönhetően nem befolyásolja a motor teljesítményét vagy kezelhetőségét.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű és gyors telepítés érdekében a skid plate a szükséges szerelőelemekkel együtt érkezik. A telepítési útmutató segítségével néhány perc alatt felszerelhető, még akkor is, ha nincs műszaki tapasztalata.
  • Optimális védelem: A haspáncél széles lefedettséget biztosít, hogy a motor alját, beleértve a kartert, az olajteknőt és a kipufogócsövet is védje a sérülésektől.
  • Könnyű karbantartás: A könnyen tisztítható felület minimalizálja a karbantartási igényeket, így több időt tölthet motorozással, kevesebbet a tisztítással.

Teljesítmény és használat:

A P-TECH Skid plate 4T PK021 kiváló választás mind az amatőr, mind a profi off-road motorosok számára. A nagyteljesítményű és tartós védőpajzs megbízhatóan megóvja a motort a versenyeken és terepjárásokon egyaránt. A kompakt és modern kivitel, valamint a precíziós gyártás biztosítja, hogy az alkatrész hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson.

Összefoglalás:

Ha komolyan veszi a terepmotorozást és szeretné megvédeni motorját a külső behatásoktól, a P-TECH Skid plate 4T KTM/Husqvarna PK021 a tökéletes választás. Az innovatív tervezés, a kiváló anyaghasználat és az egyszerű telepítés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy motorkerékpárja a legjobb védelmet kapja. Ne hagyja magát meglepni az úton, válassza a P-TECH Skid plate 4T PK021-et és biztosítsa a motorjának a megérdemelt védelmet!

Rendelje meg most a webshopunkban és készüljön fel minden terepre a P-TECH prémium kartervédőjével!

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Állapot Új
Márka Husqvarna
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FE450 2021
Husqvarna FE501 2021
KTM 450EXCF 2021
KTM 450XCF 2021
KTM 500EXCF 2021
KTM 500XCF 2021

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges