P-TECH PK011 műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Gyártó:
Cikkszám:
872296
Gyári cikkszám:
PK011_PB

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

P-TECH PK011 műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK011 műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legkiválóbb motoralkatrészeket és motoros kiegészítőket kínáljuk. Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk Önnek a P-TECH PK011 műanyag alj-at, amely csatlakozó védelemmel rendelkezik. Ez a termék ideális választás minden motoros számára, aki a legmagasabb szintű védelmet és teljesítményt kívánja biztosítani járműve számára.

Miért válassza a P-TECH PK011 műanyag alját?

A P-TECH PK011 műanyag alj a legjobb anyagokból készült, hogy biztosítva legyen a maximális tartósság és megbízhatóság. A csatlakozó védelemmel ellátott kialakításnak köszönhetően ez az alj különösen hatékonyan védi a motor fontos részeit a károsodástól.

  • Kiváló anyagminőség: A P-TECH PK011 műanyag alj nagy szilárdságú műanyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és az ütődéseknek, így hosszú élettartamot biztosít.
  • Csatlakozó védelem: A beépített csatlakozó védelem révén az alj megóvja a motor csatlakozóit a külső behatásoktól és sérülésektől, ami növeli a rendszer megbízhatóságát és működési élettartamát.
  • Könnyű felszerelés: Az alj tervezése lehetővé teszi a könnyű és gyors telepítést, így időt és energiát takaríthat meg a felszerelés során.
  • Modern megjelenés: Az alj esztétikus és modern kialakítása vonzó megjelenést kölcsönöz a motornak, ami mind esztétikai, mind funkcionális szempontból előnyös.

Felhajtott a kanyarok mestere!

A motorkerékpár haspáncélok és rezgésvédők, mint a P-TECH PK011 műanyag alj, alapvető fontossággal bírnak a terepmotorozás világában. A P-TECH PK011 innovatív technológiájával és robusztus kivitelével kivételesen jól védi a motor alsó részét a szikláktól, törmelékektől és egyéb út akadályoktól, amelyek komoly károkat okozhatnak a motorban.

Tökéletes választás minden motoros számára

Legyen szó hobby motoros vagy profi versenyző, a P-TECH PK011 műanyag alj megbízhatóságával és védelmével minden motoros igényét kielégíti. Kiemelkedő teljesítménye és hosszú élettartama miatt ez a termék jó befektetés minden motoros számára.

Specifikációk:

  • Gyártó: P-TECH
  • Termék kód: PK011
  • Anyag: Nagy szilárdságú műanyag
  • Csatlakozó védelem: Igen
  • Szín: Fekete

Rendelje meg most a P-TECH PK011 műanyag aljat webshopunkban, és élvezze a gyors szállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot. Ha bármilyen kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Műanyag alj

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges