PRO-CARBON RACING Csere hátsó rögzítő lemez tartó

Gyártó:
Cikkszám:
763910

10900.000044

8582.6772

10 900 Ft

Nettó: 8 583 Ft

PRO-CARBON RACING Csere hátsó rögzítő lemez tartó

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Csere hátsó rögzítő lemez tartó

Üdvözöljük a webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékát kínáljuk. Különös figyelmet fordítunk a minőségre és az ügyfélelégedettségre.

A PRO-CARBON RACING Csere hátsó rögzítő lemez tartó kiváló választás minden motoros számára, akik a legjobb minőséget és teljesítményt keresik. Ez a termék a PRO-CARBON RACING kínálatából származik, amely márka világszerte elismert a kiváló minőségű motoralkatrészek gyártásáért.

Kiemelkedő jellemzők

  • Kiváló minőségű anyagok: A csere hátsó rögzítő lemez tartó prémium szénszálas anyagból készült, amely biztosítja a rendkívüli tartósságot és ellenállást.
  • Precíz tervezés: A PRO-CARBON RACING termékei mindig a részletekre való odafigyeléssel készülnek, biztosítva a tökéletes illeszkedést és funkcionalitást.
  • Könnyű súly: A szénszálas anyagok használata könnyebbé teszi a terméket, így hozzájárul a motor teljesítményének javításához.
  • Korrózióálló: Az anyagok és a bevonat korrózióálló, így hosszabb élettartamot garantál.

Alkalmazási terület

Ez a csere hátsó rögzítő lemez tartó ideális választás minden motoros számára, akik szeretnék optimalizálni motorkerékpárjuk védelmét és stabilitását. Különösen ajánlott terepmotorokhoz és versenymotorokhoz, amelyek extrém körülmények között használják a gépeket.

Telepítés

A PRO-CARBON RACING Csere hátsó rögzítő lemez tartó könnyen telepíthető, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. A csomag részletes telepítési útmutatót tartalmaz, amely lépésről lépésre végigvezeti a felhasználót a telepítési folyamaton.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING márka az elmúlt években nagy hírnevet szerzett a motoros közösség körében. Termékeik innovatívak, tartósak és kiváló minőségűek. A cég kiemelkedő ügyfélszolgálata és garanciális feltételei is hozzájárulnak a vásárlói elégedettséghez.

Rendelés és szállítás

Webshopunkban egyszerű és gyors a rendelés folyamata. Csak adja hozzá a terméket a kosárhoz, és kövesse a fizetési és szállítási utasításokat. Magyarországon belül gyors és megbízható szállítást kínálunk. Nemzetközi szállítás is elérhető.

Ha bármilyen kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk Önnek!

Végső gondolatok

A PRO-CARBON RACING Csere hátsó rögzítő lemez tartó egy felső kategóriás alkatrész, amely minden motoros számára kiváló választás. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy növelje motorja teljesítményét és védelmét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges