P-TECH PK005 első bilincs

Gyártó:
Cikkszám:
983848

3100.07

2441.0000

3 100 Ft

Nettó: 2 441 Ft

P-TECH PK005 első bilincs

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK005 első bilincs - Ha a motoralkatrészek és a motoros kiegészítők világában keresgélsz, akkor a legjobb helyen jársz! Webshopunkban, amely motoralkatrészekre és kiegészítőkre specializálódott, széles választékot kínálunk azoknak a motorosoknak, akik csak a legjobb minőségű és megbízható termékeket keresik. A P-TECH PK005 első bilincs tökéletes választás minden motoros számára, aki a rezonátorvédők vagy a haspáncélok rögzítéséhez keres professzionális megoldásokat.

A P-TECH név évek óta garancia a minőségre és a megbízhatóságra. A PK005 első bilincs elsősorban a rezonátorvédők és haspáncélok megfelelő rögzítésére szolgál. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, hogy hosszú élettartamot biztosítson, bármilyen motorozási körülmények között is használd. Megbízható rögzítést garantál, így te csak az útra és a vezetési élményre koncentrálhatsz.

A bilincs tervezésénél a legmodernebb technológiákat és innovációkat alkalmazták, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően pillanatok alatt felszerelheted a motorodra, ami különösen előnyös akkor, ha gyors megoldásra van szükséged. A P-TECH PK005 első bilincs számos motoros visszajelzése alapján tökéletesen megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, és nemcsak a profi, hanem a hobbimotorosok is kielégítőnek találják.

Egy motoros számára különösen fontos, hogy minden alkatrész a helyén legyen, és lehetőleg a legjobb minőséget képviselje. Ebben a kategóriában a P-TECH PK005 első bilincs kétségtelenül az élen jár. Masszív kialakítása és tartós anyagai révén hosszú távon biztosítható a motorod védelme. Akár off-road, akár országúti motorozáshoz használod, biztosan elégedett leszel az általa nyújtott teljesítménnyel.

Böngéssz webshopunkban, ahol további motoros kiegészítőket és alkatrészeket találsz, amelyek mind hozzájárulnak a biztonságos és élvezetes motorozáshoz. A különféle rezonátorvédő és haspáncél rögzítő elemek között is megtalálod a neked legmegfelelőbb darabokat, így biztosítva, hogy motorod mindig tökéletes állapotban legyen.

A P-TECH PK005 első bilincs termékhez részletes leírás és specifikációk is tartoznak, amelyek segítségével könnyedén dönthetsz a vásárlás mellett. Kérdések esetén ügyfélszolgálatunk mindig készséggel áll rendelkezésedre, hogy minden kérdésedre választ adjon és segítse a megfelelő termék kiválasztásában. Ne habozz, szerezd be a legjobb motoros kiegészítőket és alkatrészeket webshopunkból!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges