P-TECH Skid plate with exhaust pipe guard for Beta 2023 PK025

Gyártó:
Cikkszám:
981013
Gyári cikkszám:
PK025

85700.00005

67480.3150

-8%

85 700 Ft

93 400 Ft
Nettó: 67 480 Ft

P-TECH Skid plate with exhaust pipe guard for Beta 2023 PK025

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH Skid plate with exhaust pipe guard for Beta 2023 PK025 egy kiváló minőségű és megbízható motorkerékpár alkatrész, amelyet kimondottan a Beta 2023 modellekhez terveztek. Ez a védőelem nemcsak a rezgések ellen nyújt védelmet, hanem kiváló kiegészítője lehet bármely motorkerékpár tulajdonosának, aki hosszú távon szeretné megóvni gépének létfontosságú részeit.

Kulcsfontosságú tulajdonságok:

  • Ipari anyagok és szerkezet: A P-TECH által kifejlesztett védőelem rendkívül strapabíró és tartós anyagokból készült. Az ipari minőségű acél biztosítja, hogy a védőelem hosszú ideig ellenálljon az igénybevett körülményeknek.
  • Komplett védelem: A kipufogóvédő és haspáncél kombinációja garantálja, hogy a motor karterjét és rezonátort hatékonyan óvja a sérülésektől, így hozzájárul a motor hosszabb élettartamának biztosításához.
  • Precíz illeszkedés: A P-TECH gondoskodik arról, hogy minden egyes védőelem tökéletesen passzoljon a Beta 2023 modellhez, ezzel biztosítva az optimális védelmet és stabilitást még a legextrémebb terepviszonyok között is.
  • Könnyű telepítés: A védőelem egyszerűen és gyorsan felszerelhető a motorra, így nem igényel különösebb szakértelmet vagy speciális eszközöket.

Használati előnyök:

A P-TECH Skid plate with exhaust pipe guard nemcsak a motor élettartamát növeli meg jelentősen, hanem biztonságosabbá is teszi annak használatát. Azokon a terepeken, ahol erősen igénybe van véve a motorkerékpár, elengedhetetlen egy olyan védelem, amely megakadályozza a károkat és megelőzi a komolyabb meghibásodásokat. Ez a kipufogóvédő és haspáncél éppen ezt nyújtja, biztosítva, hogy minden motoros nyugodtan élvezhesse a kirándulásokat és terepfutásokat aggodalom nélkül.

Előnyök a versenytársakkal szemben:

A P-TECH termékei mindig a legmagasabb elvárásoknak megfelelően készülnek. Az alapos tesztelés és a folyamatos fejlesztések révén a P-TECH védőelemek kitűnnek a piacon elérhető többi hasonló termék közül. A hosszú távú beruházások és innovációk garantálják, hogy minden egyes védőelem maximális védelmet nyújtson, akár a legextrémebb körülmények között is.

Ha Ön is egy olyan megbízható és tartós védelemre vágyik, amely megóvja motorját a mindennapi használatból eredő sérülésektől, akkor a P-TECH Skid plate with exhaust pipe guard a tökéletes választás. Ne habozzon, szerezze be még ma, és élvezze a biztonságos motorozást!

Cikkszám: 981013
Gyári cikkszám: PK025
Állapot Új
Márka BETA
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA 250RR 2023
BETA 300RR 2023

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges