P-TECH Rezonátor & kartervédő Beta RR 200 2019 PK015

Gyártó:
Cikkszám:
852621
Gyári cikkszám:
PK015

85499.999942

67322.8346

-8%

85 500 Ft

93 100 Ft
Nettó: 67 323 Ft

P-TECH Rezonátor & kartervédő Beta RR 200 2019 PK015

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

P-TECH Rezonátor & kartervédő Beta RR 200 2019 PK015

A P-TECH Rezonátor & kartervédő kifejezetten a Beta RR 200 2019-es modellhez készült, hogy maximális védelmet nyújtson a motor legkritikusabb részeinek. Ez a termék a motoralkatrészek műszaki csúcsát képviseli, amelyet a P-TECH gyártó gondosan fejlesztett ki, hogy ellenálljon a zord terepviszonyoknak és a mindennapi használatnak is. Ha megbízható és tartós védelmet keresel, amely megvédi a motorod rezonátorát és karterét a károsodástól, akkor a P-TECH Rezonátor & kartervédő ideális választás.

Azok számára, akik komolyan veszik a terepmotorozást, elengedhetetlen, hogy a motor védve legyen az ütésektől, kövektől és egyéb akadályoktól. A P-TECH Rezonátor & kartervédő Beta RR 200 2019 PK015 minden szükséges védelmi funkcióval rendelkezik, hogy megóvja a motor legfontosabb részeit:

  • Kiváló minőségű anyagok: A védőeszköz kiváló minőségű alumíniumból készült, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a legnehezebb körülményeknek is. Az alumínium könnyű, mégis rendkívül tartós, így nem jelent további terhet a motor számára, miközben maximális védelmet nyújt.
  • Egyediség: Speciálisan a Beta RR 200 2019-es modelljéhez tervezett, tehát tökéletesen illeszkedik a motorra. Nem szükséges módosításokat végezni, a termék egyszerűen és gyorsan felszerelhető.
  • Pontos illeszkedés: A precíz tervezésnek köszönhetően a védő pontosan illeszkedik a rezonátor és a karter formájához, biztosítva, hogy minden egyes részlet védve legyen a külső behatásoktól.
  • Ütéselnyelő képesség: A termék úgy van kialakítva, hogy elnyelje és eloszlassa az ütéseket, megakadályozva ezzel a károsodásokat. Ideális választás azoknak a motorosoknak, akik gyakran közlekednek nehéz terepen.
  • Korrózióvédelem: Az alumínium konstrukció természetes korrózióvédelemmel rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít a védőeszköz számára még azokban a helyzetekben is, amikor extrém körülmények között használják.

Összességében a P-TECH Rezonátor & kartervédő Beta RR 200 2019 PK015 a tökéletes választás minden olyan motoros számára, aki első osztályú védelmet és megbízhatóságot keres. A motor ezen életbevágóan fontos részeinek védelme elengedhetetlen a hosszútávú, problémamentes működéshez.

Ne habozz, rendeld meg most ezt a kiváló minőségű védőeszközt, és biztosítsd motorod számára a legjobb védelmet. Széles választékban kínálunk motoralkatrészeket és kiegészítőket, és webáruházunkban biztosan megtalálod a számításodat.

Kattints ide és látogasd meg webshopunkat!

#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka BETA
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA 200RR 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges