P-TECH Rezonátor & karter & himbavédő - műanyag betéttel Beta RR 200 2019 PK0015B

Gyártó:
Cikkszám:
852622
Gyári cikkszám:
PK0015B

83399.999951

65669.2913

-12%

83 400 Ft

95 100 Ft
Nettó: 65 669 Ft

P-TECH Rezonátor & karter & himbavédő - műanyag betéttel Beta RR 200 2019 PK0015B

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

P-TECH Rezonátor & karter & himbavédő - műanyag betéttel Beta RR 200 2019 PK0015B

Fedezze fel és biztosítsa motorját a legjobb minőségű rezónátor- és kartervédővel!
A P-TECH Rezonátor & karter & himbavédő egy különleges és elengedhetetlen tartozék minden Beta RR 200 2019-es modell tulajdonosának. Ez a termék a motoralkatrészek világában különösen nagy figyelmet kapott kiváló minősége és megbízhatósága révén.

Termékjellemzők és előnyök

  • Kiváló minőségű alapanyagok: A védők magas minőségű, tartós műanyag betéttel készülnek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a motor alkatrészeinek védelmét az ütközések és a kopás ellen.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Beta RR 200 2019-es modellhez tervezték, biztosítva a tökéletes illeszkedést és az optimális védelmet.
  • Könnyű felszerelés: A termék egyszerűen és gyorsan felszerelhető, így akár kezdő motorosok is könnyedén elvégezhetik a feladatot különösebb technikai tudás nélkül.
  • Átfogó védelem: Ez a védő nem csak a rezonátort és kartet védi, hanem a himbát is, teljes körű védelmet nyújtva a legérzékenyebb motoralkatrészek számára.
  • Professzionális megjelenés: Az esztétikailag is vonzó dizájn hozzájárul a motor sportos és professzionális megjelenéséhez.

Miért válassza a P-TECH termékeket?

A P-TECH egy elismert és megbízható márka a motoralkatrészek világában. Évek óta szolgálják ki a motorosok igényeit a legjobb minőségű termékekkel, és rendkívül büszkék a termékkínálatukra és a vásárlói elégedettségükre. A P-TECH Rezonátor & karter & himbavédő tökéletes választás azoknak a motorosoknak, akik komolyan veszik motorjuk védelmét és teljesítőképességét.

Használati tippek

Elsősorban fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze a védő tartását és állapotát, hogy mindig a legjobb védelmet nyújtsa motorjának. Tisztítsa rendszeresen, hogy eltávolítson minden szennyeződést és koszt, ami hosszabb távon kárt tehet a védőben vagy a motor alkatrészeiben.

Rendelés és szállítás

Rendelje meg most a P-TECH Rezonátor & karter & himbavédő-t webshopunkból! Garantáljuk a gyors és megbízható szállítást, valamint a kiváló ügyfélszolgálatot. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy megóvja motorját a legjobb védelemmel!

#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka BETA
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA 200RR 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges