PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - évjárat 2017-19 - 250/300 EXC for HGS

Gyártó:
Cikkszám:
759310

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - évjárat 2017-19 - 250/300 EXC for HGS

Rendelhető
Rendelhető

Ha motoralkatrészek terén a legjobbat szeretnéd választani, akkor a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő a legjobb megoldás számodra. Ez a kiváló minőségű kipufogó védő kifejezetten a 2017-19 évjáratú KTM 250/300 EXC modellekhez készült, és tökéletesen illeszkedik a HGS kipufogórendszerekre. A PRO-CARBON RACING híres a versenyzők és motoros rajongók körében a megbízhatóság és a tartósság miatt, és ez a termék sem kivétel.

Ez a kipufogó védő a PRO-CARBON RACING márkanév alatt érkezik, amely az egyik vezető gyártó a motoralkatrészek piacán. A védő a legmodernebb technológiával és anyagokkal készül, hogy a legmagasabb szintű védelmet nyújtsa a motorkerékpárod kipufogójának. Ez a termék nemcsak hogy esztétikailag feldobja a motorodat, hanem funkcionálisan is hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához.

Főbb jellemzők:

  • Magas minőségű karbon anyag: A védő karbon szálas kompozitokból készül, amelyek rendkívül könnyűek, mégis nagyon erősek és tartósak.
  • Könnyű felszerelhetőség: A védő felszerelése rendkívül egyszerű; mindössze néhány percet vesz igénybe, és nem igényel speciális szerszámokat.
  • Hőállóság: A karbon szálak természetes hőálló tulajdonsága miatt a védő kiváló védelmet nyújt a hő okozta károk ellen.
  • Elülső és oldalsó védelem: A kialakítása lehetővé teszi, hogy maximális védelmet nyújtson mind az elülső, mind az oldalsó ütések ellen.
  • Modern design: A védő elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárodnak, amely kiemeli és hangsúlyozza annak sportos vonásait.

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő kiegészíti a motorod esztétikáját és funkcionalitását egyaránt. Ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megvédeni motorjukat a sérülésektől, miközben növelik annak megjelenését és teljesítményét.

A webshopunkban széles választékban találhatók motoralkatrészek és kiegészítők, beleértve ezt a csúcsminőségű kipufogó védőt is. Ne habozz, rendeld meg még ma, és tapasztald meg a PRO-CARBON RACING minőséget a saját motorodon!

Keresd további termékeinket a webshopunkban, ahol számos egyéb motoralkatrészt és kiegészítőt találsz a legjobb árakon!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250EXC 2017, 2018, 2019
KTM 300EXC 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges