PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2019 - 250 SX - Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
759315

110400.000053

86929.1339

110 400 Ft

Nettó: 86 929 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2019 - 250 SX - Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2019 - 250 SX - Standard Pipe

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékát kínáljuk! Ma különösen izgalmas termékünket szeretnénk bemutatni Önnek: a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő-t, amely a 2019-es évjáratú KTM 250 SX számára készült, és kompatibilis a standard kipufogócsővel.

Termék Leírása

A PRO-CARBON RACING által gyártott kipufogó védő kifejezetten a KTM 250 SX modellhez lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a kipufogó cső számára. Az exkluzív szénszálas anyag biztosítja a tartósságot és a könnyű súlyt, ami elengedhetetlen minden motoros számára, aki szeretne versenyzés közben is gondtalanul teljesíteni.

A KTM 250 SX egy kiemelkedően népszerű modell a motocross rajongók körében, és ez a rezonátor pajzs tökéletes kiegészítője a motorjának. A szénszálas anyag előnyei közé tartozik az ellenállás a szélsőséges hőmérsékletekkel szemben, így ez a kipufogó védő ideális választás azoknak, akik mindent ki akarnak hozni a versenyzésből.

A Termék Jellemzői:

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilitás: KTM 250 SX (2019)
  • Anyag: Magas minőségű szénszál
  • Felhasználás: Kipufogó védő
  • Könnyű súly: Az alacsonyabb súly hozzájárul a motor teljesítményének optimalizálásához.
  • Magas hőmérséklet tűrés: Ellenáll a hőmérsékleti változásoknak és extrém körülményeknek.

A PRO-CARBON RACING neve biztosíték a minőségre és az eredményekre. Ezt a kipufogó védőt gondosan úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen a legmagasabb szabványoknak, így Ön biztos lehet abban, hogy a legjobbat kapja motorja védelmére. A szénszálas technológia használata nemcsak a tartósságot, hanem a modern, stílusos megjelenést is garantálja.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt?

Az egyik legfontosabb ok a választásra a termék könnyű súlya és extrém tartóssága. A hőálló szénszálas anyag biztosítja, hogy motorja kifogástalanul működjön minden időjárási körülmények között. Emellett a kipufogó védő könnyen telepíthető, így gyorsan újra az úton lehet a motorjával.

Ne habozzon, védje meg KTM 250 SX motorját a legjobb minőségű kipufogó védővel, amelyet a PRO-CARBON RACING kínál. Rendelje meg most webáruházunkban, és élvezze a kiváló teljesítményt és stílust, amit ez a termék nyújt!

Hogyan Rendeljen?

Webáruházunkban egyszerűen és gyorsan rendelhet. Csak kattintson a „Kosárba” gombra, és kövesse a lépéseket a rendelés befejezéséhez. Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésére!

Ne várjon tovább, tervezze meg motorja jövőjét ma, és biztosítsa a legjobb védelmet a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védővel!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SX 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges