PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2017-18 Évjárat - 250 SX az FMF Gnarly számára

Gyártó:
Cikkszám:
759249

109900.000037

86535.4331

109 900 Ft

Nettó: 86 535 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2017-18 Évjárat - 250 SX az FMF Gnarly számára

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2017-18 Évjárat - 250 SX az FMF Gnarly számára

Ha Ön egy szenvedélyes motoros és KTM rajongó, akkor tudja, hogy a motorja teljesítménye és biztonsága a legfontosabb. Egy ilyen prémium minőségű motorkerékpárnak szüksége van a megfelelő védelemre és gondoskodásra. Az PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő kifejezetten a 2017-18 évjáratú 250 SX modellekhez készült, és az FMF Gnarly kipufogókhoz van tervezve. Ez a védőelem számos előnnyel jár, amelyeket minden terep motoros nagyra értékelni fog.

Prémium minőségű anyagok

Ez a kipufogó védő a legjobb minőségű szénszálas anyagból készült, amely kiváló védelmet nyújt a motor kipufogórendszerének. A szénszálas összetétel nem csak könnyű, hanem rendkívül erős is, így képes ellenállni a legkeményebb körülményeknek is.

Könnyű és tartós

A szénszálas anyagnak köszönhetően a védőelem nagyon könnyű, ami minimalizálja a motor össztömegét, így nem befolyásolja a motorozási élményt és a teljesítményt. Ugyanakkor rendkívül tartós, így hosszú élettartamot biztosít.

Optimalizált tervezés

Az PRO-CARBON RACING mérnökei mindent megtettek annak érdekében, hogy ez a kipufogó védő tökéletesen illeszkedjen a 2017-18 évjáratú 250 SX modellekhez, és különösen az FMF Gnarly kipufogókhoz. Az optimalizált tervezés biztosítja, hogy a védőelem tökéletesen illeszkedjen, könnyen felszerelhető legyen, és a motor minden részletét megvédje.

Könnyű telepítés

Ez a védőelem könnyen felszerelhető, és nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. Az egyszerű telepítési folyamatnak köszönhetően minden motoros gyorsan és egyszerűen felszerelheti.

Esztétikus megjelenés

Nem csak funkcionalitása kiemelkedő, hanem esztétikailag is vonzó. A szénszálas struktúra modern és agresszív megjelenést biztosít, ami kiegészíti a KTM 250 SX sportos vonalait. Igazán stílusos kiegészítője lesz motorjának.

Védelem a legkeményebb körülmények között

Legyen szó sárdagasztásról, kavicsos utakról vagy nehéz terepről, ez a kipufogó védő biztosítja, hogy a motor kipufogórendszere maximális védelmet élvezzen minden helyzetben. A védőelem hatékonyan védi ki a ütéseket, karcokat és egyéb mechanikai sérüléseket.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING márka elkötelezett a legmagasabb minőség és a technológiai innováció iránt. Minden termékük szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, hogy biztosítsa a vásárlók maximális elégedettségét. Ha Ön a legjobbat szeretné motorjának, akkor a PRO-CARBON RACING választása garantáltan a legjobb döntés.

Összegzésül, az PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő a 2017-18 évjáratú 250 SX modellekhez az FMF Gnarly kipufogókhoz a legjobb választás mindazok számára, akik szeretnék maximális védelmet és lenyűgöző megjelenést biztosítani motorjuknak. Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű terméket, és vigye haza még ma!

Legyen részese a PRO-CARBON RACING családnak, és élvezze a motorozást mindig biztonságban és stílusosan!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SX 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett