PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédő - 2017-18 TX 300 Standard Kipufogó

Gyártó:
Cikkszám:
760124

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédő - 2017-18 TX 300 Standard Kipufogó

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédő - 2017-18 TX 300 Standard Kipufogó

A motorozás világa tele van izgalommal és adrenalin-löketekkel, de ahhoz, hogy biztonságosan és hosszútávon élvezhessük ezt a sportot, elengedhetetlen a megfelelő védelem. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédő egy magas minőségű, karbonból készült védőelem, mely kifejezetten a 2017-18 TX 300-as modellek standard kipufogócsöveire készült.

Kiemelkedő Védelem

A kiváló minőségű karbonból készült PRO-CARBON RACING rezonátorvédő kiváló védelmet nyújt a rezonátor számára, megelőzve a sérülések és mechanikai károk kialakulását. A karbon anyag rendkívül ellenálló és könnyű, így megőrzi a motor teljesítményét és nem növeli jelentősen a súlyát.

Könnyű és Gyors Felszerelés

A PRO-CARBON RACING rezonátorvédő felszerelése rendkívül egyszerű, és nem igényel különösebb szaktudást. A termék pontosan illeszkedik a 2017-18 TX 300 standard kipufogójára, így nem szükséges további módosítások végrehajtása. A védőelem könnyen rögzíthető, és stabilan tart akár a legnehezebb terepen is.

Esztétikus Megjelenés

A karbon anyag elegáns megjelenést biztosít, mely tökéletesen illeszkedik a Husqvarna TX 300-as motorkerékpárok stílusához. A biztosított védelem mellett a rezonátorvédő esztétikus kiegészítő is, mely még vonzóbbá teszi a motorkerékpárt.

Főbb Tulajdonságok

  • Anyag: Kiváló minőségű karbon
  • Kompatibilitás: 2017-18 TX 300 Standard Kipufogó
  • Könnyű felszerelhetőség: Nem szükséges átalakítás
  • Ellenállóság: Mechanikai sérülésekkel, karcolásokkal és ütésekkel szemben
  • Esztétikus megjelenés: Modern és attraktív dizájn

A PRO-CARBON RACING cég neve garancia a minőségre és megbízhatóságra. Ha Ön azon motorkerékpárosok közé tartozik, akik komolyan veszik a biztonságot, akkor ez a rezonátorvédő az Ön számára készült.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédőt?

  1. Magas minőségű anyag: A karbon anyagnak köszönhetően a rezonátorvédő könnyű és rendkívül ellenálló, biztosítva a hosszútávú védelmet.
  2. Precíz illeszkedés: A termék tökéletesen illeszkedik a 2017-18 TX 300 standard kipufogójára, megőrizve a motor eredeti teljesítményét.
  3. Gyors és egyszerű felszerelés: Nem szükséges speciális szerszámok használata, és a felszerelési útmutató segítségével bárki könnyedén elvégezheti a műveletet.
  4. Professzionális megjelenés: A karbon szálas anyag modern és vonzó dizájnt kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Ne habozzon, és válassza a PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátorvédőt, hogy hosszútávon biztosítsa motorja védelmét és megőrizze annak esztétikus megjelenését. Ez a rezonátorvédő nem csak a motor teljesítményének, hanem az Ön biztonságának is kulcsfontosságú eleme.

Rendelje meg még ma, és élvezze a motorozás örömét a legmagasabb szintű védelemmel!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TX300 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett