PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátor Pajzs - 2019 TX 300 Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
760138

109900.000037

86535.4331

109 900 Ft

Nettó: 86 535 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátor Pajzs - 2019 TX 300 Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátor Pajzs - 2019 TX 300 Standard Pipe

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Rezonátor pajzs

Üdvözöljük a motoralkatrészek és kiegészítők széles választékát kínáló webáruházunkban! Bemutatjuk Önnek a PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátor Pajzsot, amely kifejezetten a 2019-es TX 300 Standard Pipe modellhez készült. Ez az alkatrész a prémium minőséget képviseli, és maximális védelmet nyújt a rezonátor csövének.

Termékjellemzők

  • Anyag: Magas minőségű szénszál erősítés
  • Kialakítás: Ergonomikus, könnyű és tartós
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a 2019-es TX 300 Standard Pipe modellhez tervezve
  • Könnyű telepítés: Egyszerűen felszerelhető a motorkerékpárra, minden szükséges szerelési tartozék mellékelve
  • Védelmi szint: Kiemelkedő védelem a kőfelverődések, ütődések és egyéb külső hatások ellen

Részletes Leírás

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátor Pajzsot úgy tervezték, hogy a legmagasabb szintű védelmet nyújtsa a motorkerékpár kritikus alkatrészeinek. A szénszálas anyagnak köszönhetően ez a rezonátor pajzs könnyű, ugyanakkor elképesztő szilárdságú. Ez különösen alkalmas a terepmotorosok számára, akik extrém körülmények között használják motorjaikat.

Ezzel a pajzzsal minimalizálható a rezonátor cső sérülésének kockázata, ami csökkentheti a javítási költségeket és meghosszabbíthatja a motorkerékpár élettartamát. Az egyedülálló kialakítás révén a termék tökéletesen illeszkedik a 2019-es Husqvarna TX 300-hoz, így biztosítva a tökéletes védelmet és esztétikai megjelenést.

A könnyű telepítési folyamatnak köszönhetően, amely tartalmazza az összes szükséges rögzítőelemet, időt és energiát takaríthat meg. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátor Pajzzsal nem csak a motor biztonságát javíthatja, hanem azok teljes kihasználtságát is maximalizálhatja anélkül, hogy túlsúlyos vagy nehézkes lenne.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeket?

A PRO-CARBON RACING a motoralkatrészek piacának egyik vezető gyártója, amely kiemelkedő minőségű és innovatív termékek gyártásával szerzett hírnevet. Szenvedélyük a motorozás és a technológiai előnyök folyamatos megújítása, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassák vásárlóiknak. A rezonátor pajzsok terén szerzett tapasztalatuk biztosítja, hogy Ön mindig a legjobbat kapja a pénzéért.

Ne kockáztassa Husqvarna motorkerékpárjának épségét! Válassza a PRO-CARBON RACING kiváló minőségű rezonátor pajzsát, és biztosítsa a maximális védelmet minden terepen.

Rendelés és Szállítás

Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Rezonátor Pajzsot, és élvezze kényelmes online vásárlási élményt webáruházunkban. Gyors és megbízható szállítást biztosítunk, hogy minél hamarabb kézhez kapja új alkatrészét.

Böngésszen további rezonátorvédők és haspáncéljaink között, hogy megtalálja a motorjához legjobban illeszkedő védelmet.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TX300 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges