PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 TC 250 Standard Kipufogó

Gyártó:
Cikkszám:
760137

109900.000037

86535.4331

109 900 Ft

Nettó: 86 535 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 TC 250 Standard Kipufogó

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 TC 250 Standard Kipufogó

A PRO-CARBON RACING által kifejlesztett Husqvarna Kipufogó Védő kizárólag a 2019-es TC 250 modell standard kipufogórendszeréhez tervezett kiegészítő. Ez a magas minőségű védőberendezés ideális választás minden Husqvarna motoros számára, akik szeretnék megvédeni motorjuk kipufogóját a különböző sérülésektől.

A kipufogórendszer különösen érzékeny alkatrész, amely könnyen sérülhet a terepezés vagy versenyzés során előforduló ütések, karcolások és más mechanikai behatások következtében. A PRO-CARBON RACING kipufogó védője szénszálas anyagból készült, amelyet rendkívüli szilárdság és könnyű súly jellemez. Ennek köszönhetően védelmet nyújt anélkül, hogy jelentős súlyt adna motorodnak.

Főbb jellemzők és előnyök:

  • Magas minőségű szénszál: A szénszálas anyagok előnyei közé tartozik a kivételes erősség, a könnyű súly és a megnövelt tartósság. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő nemcsak ellenáll a mechanikai behatásoknak, hanem ellenáll a hőnek is, így biztosítva, hogy a termék hosszú távon is megbízható marad.
  • Precíz illeszkedés: Ez a kipufogó védő kifejezetten a 2019-es Husqvarna TC 250 standard kipufogójára van tervezve, ami pontos illeszkedést és egyszerű felszerelést tesz lehetővé. Nincs szükség különösebb átalakításokra vagy speciális szerszámokra a felszereléshez.
  • Esztétikus megjelenés: A szénszálas anyag sima és modern megjelenést biztosít, amely esztétikailag is illeszkedik a motor dizájnjához. A védő olyan vonzó kiegészítő, amely nemcsak funkcionális, hanem vizuálisan is kiemeli a motort.
  • Maximális védelem: A PRO-CARBON RACING kipufogó védője kifejezetten a terep motorosok és off-road versenyzők igényeire szabva készült, garantálva a maximális védelmet a legkeményebb körülmények között is.

Összességében a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 TC 250 Standard Kipufogó egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden terepmotoros számára. A termék minőségi anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú távú használhatóságot és a kiváló védelmet. Ha szeretnéd megóvni a kipufogórendszert a sérülésektől, ez a kipufogó védő a legjobb választás.

TECHNIKAI ADATOK:

  • Anyag: Szénszál
  • Kompatibilitás: Husqvarna TC 250 (2019, standard kipufogó)
  • Súly: Könnyített
  • Szín: Szénszál
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING

Rendeld meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt és élvezd a terepmotorozás nyújtotta kihívásokat anélkül, hogy aggódnod kellene a kipufogórendszered biztonsága miatt!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC250 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett