PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 TC 125 Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
760135

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 TC 125 Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 TC 125 Standard Pipe egy kiváló minőségű motoralkatrész, amely kifejezetten a 2019-es TC 125 Standard Pipe modellhez készült. Ez az alkatrész a PRO-CARBON RACING termékcsalád része, amely a legjobb anyagokat és modern gyártási technológiákat ötvözi a maximális teljesítmény, tartósság és estétikai megjelenés érdekében.

A kipufogó védő anyaga rendkívül erős, mégis könnyű, ami lehetővé teszi, hogy megvédje az Ön motorjának kipufogóját a sérülésektől és a kopástól, miközben nem befolyásolja a motor teljesítményét vagy a súlyelosztást. Az karbon anyag ellenáll a hőnek és az ütődéseknek, így hosszú éveken át megőrzi eredeti állapotát.

Ez a védő kifejezetten az off-road körülményekhez lett tervezve, ahol a motor ki van téve a nehéz terep és a sár káros hatásainak. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő jelentősen csökkenti a karbantartási igényt, mivel megakadályozza a kipufogó rendszer szennyeződését és sérülését. Továbbá, az esztétikai különbség is számottevő, mivel a karbon szövés textúrája és a fekete szín eleganciát és sportosságot kölcsönöz a motorjának.

Az egyszerű felszerelés is a termék egyik nagy előnye. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő csomag tartalmaz minden szükséges rögzítőelemet és útmutatót, így akár Ön, akár egy szakember könnyedén és gyorsan fel tudja szerelni. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy bonyolult szerelési lépésekre, mert a termék pontosan illeszkedik a 2019-es TC 125 Standard Pipe modellhez.

Összességében a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 TC 125 Standard Pipe egy nélkülözhetetlen eszköz minden motoros számára, aki szeretné megvédeni járművét a sérülésektől és növelni annak élettartamát. Ez a védő sokkal több, mint egy egyszerű tartozék; egy prémium minőségű termék, amely mind funkcionalitásban, mind megjelenésben felülmúlja az elvárásokat.

Ha Ön is szeretné, hogy a motorja mindig a legjobb formában legyen, és emellett stílusos is maradjon, ne keressen tovább. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő az Ön legjobb választása.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC125 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges