PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2018-19 TC 85 Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
760129

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2018-19 TC 85 Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2018-19 TC 85 Standard Pipe

Szeretne maximális védelmet biztosítani Husqvarna motorjának és hosszabb élettartamot garantálni a kipufogórendszerének? A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő az ideális választás! Ez a védő kifejezetten a 2018-19 TC 85 Standard Pipe modellekhez lett kifejlesztve, ami precíz és tökéletes illeszkedést biztosít.

Termékjellemzők:

  • Prémium anyag: A PRO-CARBON RACING csak a legjobb minőségű szénszálas anyagokat használja, melyek maximális tartósságot és könnyű súlyt biztosítanak.
  • Egyedi design: Az innovatív tervezés garantálja a tökéletes illeszkedést a TC 85 Standard Pipe modellhez. Az ez által biztosított védelem csökkenti a sérüléseket és meghosszabbítja az alkatrész élettartamát.
  • Könnyű telepítés: A kipufogóvédő egyszerűen felszerelhető, így nem igényel szakértelmet.
  • Versenyminőségű védelem: Az extrém körülményekre és nagy sebességű versenyekre tervezett kipufogó védő kiválóan ellenáll az ütődéseknek és a hőhatásoknak is.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING a motorsport ágazat egyik vezető gyártója, aki elkötelezett a minőség és tartósság mellett. Eredményes kutatás-fejlesztési tevékenységüknek köszönhetően termékeik túlteljesítik a piaci normákat, és megfelelnek a legszigorúbb versenyfeltételeknek is.

Ideális választás

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő egy kiváló befektetés minden komoly motoros számára, aki nemcsak a teljesítményt, hanem a hosszú távú megbízhatóságot is szem előtt tartja. A védő segítségével elkerülheti a drága javításokat, és megvédheti motorját a versenyek során fellépő legkeményebb kihívásoktól is.

Most itt az alkalom, hogy jelentősen megnövelje motorja élettartamát és biztonságát a PRO-CARBON RACING kipufogó védőjével!

Rendelje meg most a webshopunkból és élvezze a profi versenyzők által is jóváhagyott termék kiváló minőségét!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC85 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges