PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TX 300 az FMF Gnarly-hez

Gyártó:
Cikkszám:
760121

109900.000037

86535.4331

109 900 Ft

Nettó: 86 535 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TX 300 az FMF Gnarly-hez

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TX 300 az FMF Gnarly-hez

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Rezonátor pajzs

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő egy prémium minőségű kiegészítő, amelyet kifejezetten a 2017-18-as TX 300 modellekhez terveztek, és kompatibilis az FMF Gnarly kipufogóval. Ez a védő kiválóan alkalmas arra, hogy megóvja a motorkerékpár kipufogóját az ártalmas sérülésektől, például kövektől, ágaktól és egyéb terepi akadályoktól, amelyek károsíthatják a kipufogó rendszert.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Magas minőségű anyag: A kipufogó védőt a PRO-CARBON RACING csúcstechnológiás, karbon szálas anyagokból készíti, amelyek rendkívüli erőt és tartósságot biztosítanak, miközben minimalizálják a súlyt.
  • Pontos illeszkedés: Ez a védő tökéletesen illeszkedik a 2017-18-as Husqvarna TX 300 modellek FMF Gnarly kipufogójához, így garantálva a legjobb védelmet és teljesítményt.
  • Könnyű telepítés: A telepítés rendkívül egyszerű, nem igényel bonyolult szerszámokat vagy szakértelmet, így Ön gyorsan és könnyedén felszerelheti.
  • Valódi versenyelőny: A karbonszálas anyagból készült védő nemcsak megóvja a kipufogót, hanem javíthatja a motor egyensúlyát és súlyelosztását, ami pozitív hatással lehet a teljesítményre és a kezelhetőségre is.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt?

Ha Ön szenvedélyes motoros és szeretné megóvni járművét a kemény terep káros hatásaitól, akkor a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő az ideális választás. Ez a termék nemcsak praktikus és funkcionális, hanem kifejezetten a motorosok igényeihez igazodik. A karbonszálas anyagnak köszönhetően rendkívül könnyű, miközben ellenáll a legkeményebb igénybevételnek is.

A PRO-CARBON RACING nevét a motoros világban jól ismerik, hiszen termékeik mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. Ezzel a kipufogó védővel Ön nem csak egy egyszerű motoralkatrészt szerez be, hanem egy tartós és megbízható védőt, amely hosszú távon szolgálja Önt.

Rendelés és szállítás

Webshopunkban gyorsan és egyszerűen rendelheti meg a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt, amelyet rövid időn belül eljuttatunk Önhöz. Böngéssze további termékeinket is, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb motoralkatrészeket és kiegészítőket.

Ne habozzon, tegye kosarába most és élvezze a biztonságos motorozást a legjobb minőségű védelemmel!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TX300 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges