PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TX 300 az FMF Fatty-hez

Gyártó:
Cikkszám:
760120

109900.000037

86535.4331

109 900 Ft

Nettó: 86 535 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TX 300 az FMF Fatty-hez

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TX 300 az FMF Fatty-hez

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védője egy abszolút elengedhetetlen kiegészítő minden olyan motoros számára, aki a legjobb védelemre törekszik motorja számára. Ez a kiváló minőségű termék a versenyzés világában szerzett tapasztalatok alapján lett kifejlesztve, és kifejezetten a 2017-18 TX 300-as modellhez készült, amellyel az FMF Fatty kipufogórendszerrel kompatibilis.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • Maximális Védelem: Ez a védő óvja a kipufogórendszert a sérülésektől, hullásoktól és egyéb káros behatásoktól, amelyek a terepmotorozás során előfordulhatnak.
  • Könnyű és Tartós: A PRO-CARBON RACING által használt szénszál anyag könnyű, de rendkívül tartós, így nem növeli jelentősen a motor súlyát, miközben maximális védelmet biztosít.
  • Egyszerű Felszerelés: Az egyedi tervezésnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan felszerelhető, így időt takarít meg és lehetőséget ad arra, hogy a motorozásra összpontosítson.
  • Versenyzéshez Szükséges: Ezt a védőt a profi versenyzők is használják, ami bizonyítja, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt és védelmet nyújtja.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING-t?

A PRO-CARBON RACING név megbízhatóságot és kiváló minőséget jelent a motorosok világában. Minden egyes terméküket precízen tesztelik és fejlesztik, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak. Ezen kipufogó védő sem kivétel, tökéletes kombinációja a high-tech anyaghasználatnak és a praktikus kialakításnak.

Technikai Specifikációk:

  • Anyag: Szénszál
  • Modell kompatibilitás: 2017-18 TX 300
  • Kipufogó rendszer kompatibilitás: FMF Fatty
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus kiegészítőt, amely valóban javíthatja motorja teljesítményét és élettartamát! Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt, és élvezze a zavartalan motorozás örömeit még a legkeményebb terepeken is!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TX300 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges