PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TC 250 FMF Gnarlyhoz

Gyártó:
Cikkszám:
760119

109900.000037

86535.4331

109 900 Ft

Nettó: 86 535 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TC 250 FMF Gnarlyhoz

Rendelhető
Rendelhető

Ismerje meg a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt

Ha Ön is olyan lelkes motoros, aki a legjobbat szeretné a motorjának, akkor nem hagyhatja figyelmen kívül a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TC 250 FMF Gnarlyhoz való termékét. Ez a prémium minőségű kipufogó védő tökéletes választás, ha maximalizálni szeretné a motorja teljesítményét és megóvni azt a károsodásoktól.

Prémium minőség

A PRO-CARBON RACING által gyártott kipufogó védő speciálisan a 2017-18-as évjáratú Husqvarna TC 250 modellekhez készült, különösképpen az FMF Gnarly kipufogó rendszerhez. A gyártó a legjobb minőségű szénszálas anyagot használja, amely nemcsak erős és tartós, hanem könnyű is, így biztosítva, hogy motorja teljesítménye ne csorbuljon.

Ellenállóképesség és védelem

Ez a kipufogó védő megvédi a kipufogó rendszert a mechanikai sérülésektől, például ütésektől és karcolásoktól, amelyek gyakoriak a terepmotorozás során. A szénszálas anyag hőtűrő képessége kimagasló, így kitűnően védi kipufogóját a túlmelegedéstől.

Könnyű felszerelhetőség

A termék tervezése során a gyártó figyelmet fordított arra, hogy a felszerelése egyszerű és gyors legyen. Az optimális illeszkedés érdekében pontos méretre van vágva, és az összes szükséges tartozékkal együtt érkezik, beleértve a csavarokat és rögzítőket. Néhány perc alatt felhelyezhető, így Ön hamarosan újra úton lehet.

Stílusos megjelenés

Amellett, hogy funkcionalitásával kiemelkedő, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő modern és esztétikus megjelenést biztosít motorjának. A szénszálas anyag természetes mintája és fekete színe elegánsan illeszkedik minden motor dizájnjához.

Hosszú távú befektetés

Bár lehet, hogy a PRO-CARBON RACING kipufogó védője nem a legolcsóbb választás a piacon, a szénszálas anyagok tartóssága, ellenállóképessége és könnyűsége miatt hosszú távon mindenképpen megéri a befektetést. Motorja megóvása érdekében érdemes beruházni egy ilyen prémium termékbe, amely hosszú éveken át szolgálni fogja Önt.

Összegzés

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TC 250 FMF Gnarlyhoz egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely funkcionalitásával, tartósságával és esztétikus megjelenésével egyaránt lenyűgöző. Amennyiben Ön a legjobbat szeretné motorjának és a legnagyobb biztonságot kívánja biztosítani kipufogó rendszerének, akkor ne habozzon beszerezni ezt a prémium minőségű kipufogó védőt.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC250 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges