PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
760116

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 Standard Pipe

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő a legújabb innovációk és technológia felhasználásával készült, hogy biztosítsa a maximális védelmet és hosszabb élettartamot a motorja számára. Ez a kifejezetten 2016-19 TE 125 Standard Pipe modellekhez tervezett kipufogó védő valóságos mestermű, amelyet minden motorosnak ajánlunk, aki komolyan veszi a motorozást és a saját biztonságát.

Termékjellemzők

  • Teljes karbon szövet: Kivételes erő és tartósság garantálva hosszú éveken át tartó használatra.
  • Egyedi tervezés: Kifejezetten a 2016-19 TE 125 Standard Pipe modellekhez illeszkedik, hogy tökéletesen megóvja a kipufogót az ütésektől és kopástól.
  • Könnyűsúly: Nem növeli jelentősen a motor súlyát, így nem befolyásolja a teljesítményt.
  • Ellenálló: Kiemelkedő hő- és ütésállóság az extrém használati körülmények között is.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt?

A motorkerékpár kipufogójának védelme rendkívül fontos, mivel a kipufogó rendszer sajnos gyakran ki van téve a sérüléseknek és kopásnak, különösen durva terepviszonyok között. A PRO-CARBON RACING kipufogó védő nemcsak megvédi a kipufogót az ütésektől és a kavicsoktól, de minimalizálja is a hőhatást, ezáltal meghosszabbítja a kipufogó élettartamát.

Ezt a kipufogó védőt a legkeményebb igénybevételhez tervezték. Akár hobbi motoros, akár profi versenyző, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő garantálja a kipufogó védelmét, hogy Ön kizárólag a motorozás élményére koncentrálhasson.

Miért fontos a karbon anyag?

A karbon szövet a legjobb választás, ha ellenálló és tartós védelmet keres. Ez az anyag rendkívül könnyű, de hihetetlenül erős, és ideális védelmet nyújt a motor fontos részeinek. A karbon magas hő- és ütésállósága miatt tökéletes a kipufogó védelmére. Továbbá, a karbon esztétikailag is megnyerő, modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak.

Hogyan szereljük fel?

A PRO-CARBON RACING kipufogó védő felszerelése egyszerű és gyors. A mellékelt szerelési útmutató lépésről lépésre vezeti végig, hogy gond nélkül rögzíthesse a védőt a motorjára. A precíz illeszkedés biztosítja, hogy a védő szoros és biztos maradjon még a legnehezebb terepen is.

Záró gondolatok

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő a legjobb választás minden motoros számára, aki hosszabb élettartamot és kiváló védelmet szeretne a kipufogó számára. A minőségi karbon anyag, az egyedi tervezés és a könnyűsúly mind garantálja, hogy ez a termék megéri az árát. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és rendeljen most!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TE125 2016, 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett