PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 HGS-hez

Gyártó:
Cikkszám:
760115

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 HGS-hez

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 HGS-hez

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 HGS-hez egy prémium minőségű kipufogó védő, amelyet kifejezetten a Husqvarna TE 125 modellekhez terveztek. Ez a védő ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megvédeni motorkerékpárjuk kipufogóját a potenciális sérülésektől, legyen szó akár kemény terepviszonyokról, vagy váratlan ütközésekről.

Robusztus és Kiváló Minőség

Ahogy a neve is sugallja, a PRO-CARBON RACING termékek a szénszálas technológia csúcsát képviselik. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő rendkívül erős és könnyű szénszálból készült, mely nem csak csökkenti a súlyt, de növeli a tartósságot is. A szénszálas anyag különlegesen ellenáll a hőnek és a mechanikai sérüléseknek, biztosítva ezzel a kipufogó hosszabb élettartamát.

Precíz Illetőség

Ez a védő kifejezetten a 2016-19-es Husqvarna TE 125 modellekhez és az ezekhez használt HGS kipufogókhoz lett kifejlesztve. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a védő szilárdan rögzüljön, és ne mozogjon a motor használata során. Így nem csak a kipufogót védi, hanem hozzájárul a motor egészének stabilitásához és teljesítményéhez is.

Egyszerű Telepítés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő telepítése egyszerű és gyors, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. A védő kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén felszerelhető legyen a járműre, így pillanatok alatt használatba vehető.

Védelem és Stílus

Egy szénszálas kipufogó védő nem csupán funkcionális, hanem esztétikai szempontból is vonzó. A fekete, fényes felület modern és dinamikus megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak, miközben megőrzi annak eredeti dizájnját. A védő sosem fog rozsdásodni, így hosszú távon is megőrzi újszerű állapotát.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Termékeket?

  • Minőség: A PRO-CARBON RACING termékek a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik.
  • Tartósság: A szénszálas anyagok garantálják a hosszú élettartamot.
  • Könnyűség: A könnyű anyag nem növeli feleslegesen a motor tömegét.
  • Stílus: Modern és elegáns megjelenés.
  • Precízió: Pontos illeszkedés a kiválasztott modellhez.

Böngésszen további kipufogó védőink között itt.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TE125 2016, 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges