PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 FMF Fatty-hoz

Gyártó:
Cikkszám:
760114

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 FMF Fatty-hoz

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 FMF Fatty-hoz

A motorkerékpárok világában a teljesítmény és a védelem kéz a kézben járnak. Ha olyan terméket keresel, amely mindkettőben kiemelkedik, akkor a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő az, amire szükséged van. Kifejezetten a 2016-19 TE 125 modellekhez tervezve, ez a kipufogó védő az FMF Fatty kipufogórendszerrel kompatibilis, és maximális védelmet nyújt a kipufogó számára.

Kiváló Anyaghasználat és Konstrukció

A PRO-CARBON RACING védője magas minőségű szénszálas anyagokból készül, amely nem csak rendkívül könnyű, hanem kivételesen erős és tartós is. Ez a speciális anyag kiválóan ellenáll a hőmérsékleti ingadozásoknak és az ütéseknek, így biztos lehetsz benne, hogy a kipufogó hosszú távon is védelem alatt áll.

Stílus és Funkcionalitás

A kutatás és a tesztelés hosszú folyamatai során a PRO-CARBON RACING célja volt, hogy egy olyan terméket hozzanak létre, amely nem csak funkcionálisan nyújt maximális védelmet, hanem esztétikailag is kiegészíti a motor kerékpár kinézetét. A szénszálas anyag elegáns megjelenést kölcsönöz a motornak, miközben megőrzi annak karcsú és sportos vonalait.

Könnyű Telepítés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő rendkívül egyszerűen telepíthető, és minden szükséges rögzítőelemmel együtt érkezik. A telepítés nem igényel semmilyen speciális szerszámot vagy szakértelmet, így percek alatt felhelyezhető a motorra.

FMF Fatty Kipufogó Védelem

Kifejezetten az FMF Fatty kipufogórendszerekhez tervezve, ez a védő biztosítja, hogy a kipufogó rendszer minden körülmények között védve legyen. Az off-road környezetek változatos körülményei, beleértve a köveket, gallyakat és egyéb akadályokat, jelentős veszélyt jelenthetnek, azonban a PRO-CARBON RACING védője minimalizálja ezeket a kockázatokat.

Miért Válaszd a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt?

  • Kiváló minőségű szénszálas anyagok: Könnyű, erős és hőálló.
  • FMF Fatty kipufogórendszerhez tervezve: Pontos illeszkedés és maximális védelem.
  • Könnyű telepítés: Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Esztétikus megjelenés: Elegáns, sportos dizájn.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő ideális választás minden olyan motoros számára, aki komolyan veszi a védelmet és a teljesítményt.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TE125 2016, 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges