PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 DEP

Gyártó:
Cikkszám:
760113

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 DEP

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TE 125 DEP

A PRO-CARBON RACING által gyártott kipufogó védő az egyik legmagasabb minőségű védelem, amelyet Husqvarna TE 125 motorkerékpárodnak kínálhatunk. Kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék megőrizni motorjuk kipufogó rendszereinek sérülésmentességét, különösen a DEP típus esetében.

Főbb jellemzők:

  • Kifejezetten a 2016-19-es Husqvarna TE 125 modellekhez tervezve
  • Tartós és könnyű karbon anyagból készült
  • Könnyen felszerelhető
  • Kiváló védelem a kő, sár és egyéb törmelékek ellen

Professzionális védelem:

Ez a kipufogó védő kifejezetten a Husqvarna TE 125 modellsorozatra lett fejlesztve, amely az egyik legnépszerűbb választás a motorosok körében. A karbon anyagának köszönhetően könnyű és erős, így első osztályú védelmet nyújt anélkül, hogy jelentős súlyt adna a motorozás során.

Könnyű felszerelhetőség:

A PRO-CARBON RACING kipufogó védőjének egyik nagy előnye, hogy könnyedén felszerelhető. Nem szükséges bonyolult eszközök, és a mellékelt útmutatóval gyorsan és egyszerűen felhelyezhető a motorra. Így több időt tölthetsz motorozással és kevesebbet a szerelési munkálatokkal.

Tartósság és megbízhatóság:

A PRO-CARBON RACING márka híres a kiváló minőségű és tartós motoralkatrészeiről. Ezt a kipufogó védőt sem kivételként kell kezelni. Kiváló minőségű karbon anyagból készült, amely hosszú éveken át megőrzi tulajdonságait, ellenáll a terhelésnek és az időjárási körülményeknek is.

Stílusos megjelenés:

A karbon mintázatú kialakítás nem csak védelmet nyújt, de esztétikailag is feldobja a motor megjelenését. A szénszálas textúra modern és sportos kinézetet kölcsönöz a Husqvarna TE 125-nek, amely biztosan lenyűgöz minden motorrajongót.

Összefoglalva:

A PRO-CARBON RACING Husqvarna kipufogó védője egy kiváló választás minden motoros számára, aki szeretné megőrizni motorja állapotát és hosszú élettartamú védelmet keres. Könnyű felszerelhetősége, tartóssága és stílusos megjelenése miatt a legjobbak közé tartozik a piacon. Ne habozz, válaszd a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt, és élvezd a nyugodt motorozást anélkül, hogy aggódnod kellene a kipufogód épségéért!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TE125 2016, 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett